Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pokusavam se sjetiti dal sam ikad vidio da jedan štoper izvodi kornere Van Gal je stvarno zreo da odigra koju partiju domina sa penzionerima u mjesnoj zajednici
    DALE 1992-2020
    NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Originally posted by Jax Teller View Post
      Pokusavam se sjetiti dal sam ikad vidio da jedan štoper izvodi kornere Van Gal je stvarno zreo da odigra koju partiju domina sa penzionerima u mjesnoj zajednici
      Nije stoper.
      Originally posted by Vladan
      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
      :vinjaksmajli:

Comment

• Daj da se izbegne Dortmund do kraja, pa onda u finalu šta bude...

Generalno sam za izbegavanje Španaca koliko je to moguće...
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Bolje da nam dodje Dortmund, i da odmah vidimo gde smo, nego da se trosimo bezveze do finala. Svakako bilo koji Spanci da nam dodju ispadamo...
          IMG-20190614-192941
          "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
          Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Ja sam više za finale, jer mislim da imamo više šanse u jednoj utakmici nego u dvomeču.
            Ipak, finale je finale, sve je moguće. Samo što je dug i trnovit put do finala...
            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Znam da je štoper silom prilika, ali igrač koji igra jednu utakmicu na toj poziciji i pri tom izvodi kornere ne sjecam se takvog slucaja.
              DALE 1992-2020
              NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Kako se ne sjecas, Fil Dzons na pocetku prosle sezone izvodio kornere, cistokrvni stoper
                sigpic

Comment

• A šta bi sa onim izvođenjem slobodnog kod njihovog šesnaesterca od strane Kerika?
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Eh svaka cast na pamcenju. To je ono kad su LVG-a kritikovali kakve je igrače doveo a drvosječa izvodi korner
                    DALE 1992-2020
                    NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      A šta bi sa onim izvođenjem slobodnog kod njihovog šesnaesterca od strane Kerika?
                      Dobro me podseti. Bio mi telefon u ruci, da je bio daljinski verovatno bi poleteo ka TV-u.
                      Originally posted by Vladan
                      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                      :vinjaksmajli:

Comment

• Ali kako brzo i kvalitetno dribla Coutinho, strava.
                        Poceo je igrati tako dobro da moze igrati bilo gdje. I Liverpool, koji je uvijek igrao ocajno, sad igra odlicno.

Comment

• Ajmo žreeeeeeb.....

p.s. Prenos na Eurosportu1. Ne znam hoće li oni buđavci RTS prenositi...
                          Last edited by z0La; 18-03-16, 11:00.
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Na kraju potencijalno samo jedna teška tekma, naravno Barsa - Atletiko. Verujem da će PSG bez mnogo muke da izdominira Siti...

Wolfsburg - Real može biti zanimljiva tekma ako se Nemcima poklope neke stvari...
                            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Barsa je izvukla jedinog protivnika protiv postoji potencijalna mogucnost da se dobro namuči.
                              DALE 1992-2020
                              NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                                Na kraju potencijalno samo jedna teška tekma, naravno Barsa - Atletiko. Verujem da će PSG bez mnogo muke da izdominira Siti...

Wolfsburg - Real može biti zanimljiva tekma ako se Nemcima poklope neke stvari...
                                Ne bih ja tako lako otpisao Siti. Nemaju vise sta da traze u PL, tako da...
                                Real ce da izdominira, njima je sad samo LS u glavi
                                Barselona i Psg takodje ne moraju da misle na prvenstvo, bice ovo jako zanimljivo, igrace se bas punom snagom gde ce imati lufta da se spremaju za LS.
                                Last edited by Cassius Clay; 18-03-16, 11:38.

Comment

Working...
                                X