Originally posted by Jax Teller
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bajern ih je strasno namucio prosle godine kad je bio bolji nego trenutno, a Barsa slabija. Real i Barsa su se sprdali sa Bajernom pretprosle i prosle sezone.
Dobar ce biti dvomec, Colo jedini koji moze da ih zaustavi cini se, ali bas tesko u dvomecu.sigpic
Comment
-
-
Pustice Tuhel, ima LS kroz ligu.
Taman da vidimo gde smo. Timska odbrana mora da bude kao u prvom mecu protiv Junajteda, ono sinoc je bilo smesno ali je isto bilo i sa druge strane pa nije doslo do izrazaja. Mislim da ovde Danny nema sta da trazi u prvih 11 sa ovakvom formom. Nek igra ligu, otkad se vratio protivnicke odbrane ga respektuju i nisu tako visoko sto nama omogucava da igramo.sigpic
Comment
-
Ma koja liga, resili oni 2. poziciju davno, hoce Tuchel trofeje.
Klopp when asked if he wanted Dortmund in Europa Lge QF: "Of course not. Why would I want strongest team in the tournament in next round?"sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Inace, mozda i dosadni parovi 1/4 finala, jedino PSG-City mi deluje sasvim fino, ne treba otpisivati ove Gradjane pod uslovom da dignu formu, mada velika sansa da PSG konacno ode u 1/2 finale.
Barci dosla najneugodnija ekipa, tacno, ali moram reci da ne dajem Cholu neke velike sanse, poprilicno ih rutinirala Barca u poslednjih nekoliko meceva, a od kako je Enrique tu, mislim da je skor 6-0. Nece im svakako biti lako, ali opet ne sumnjam u prolaz ove Barce, zapravo sam od pocetka knock out faze uveren da ce postati prvi tim koji ce odbraniti LS.
Vukovi mogu biti interesantan protivnik, s obzirom da Real ne igra onako kako se ocekuje, dok Bayern ima zicer za 1/2 finale.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Diego king View PostA Bajern ?
Pogotovo jer od objave da Pep napusta ekipu Bayern ne lomi protivnike onako kako smo navikli.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostTa utakmica bi bila najatraktivnija za gledati ove sezone, cijenim da bi bilo guravo al koji god scenariji da zamislim Barsa bi prosla dalje.
Pogotovo jer od objave da Pep napusta ekipu Bayern ne lomi protivnike onako kako smo navikli.
Slazem se,mada mislim da bi Bajern imao neke sanse.Problem im je odbrana,a u napadu ne mogu da se suprostave Barsi.
Comment
-
Protivnici Real Madrida od osmine do polufinala LŠ od 2010. do 2016. godine:
2010/11 - Lion, Totenhem
2011/12 - CSKA Moskva, APOEL
2012/13 - Mančester junajted, Galatasaraj
2013/14 - Šalke, Borusija Dortmund
2014/15 - Šalke, Atletiko Madrid
2015/15 - Roma, Volfsburgsigpic
Comment
-
Mi od septembra pricamo o dizanju forme Sitija. I ono nikakao da dodje!? Sta se desava tu?!
Da je Colo dobio Real, odigras siguran prolaz Atletica. Ovako svi znamo da Colo jedino sa Enrikeom ne moze. Tj videcemo da li moze.
Bice dobra polufinala kako god da se okrene.
Sto se LE tice moze Sahtjor do finala.Last edited by l1m4r; 18-03-16, 13:42.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment