Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2015/16 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gdje on konkurise za titulu u PL?

2012/2013 -16 bodova za prvim
    2013/2014 -13 bodova za prvim
    2014/2015 -12 bodova za prvim

Pravo konkurise za ligu ovim tempom ce pred smrt biti konkurentan za titulu,a i to ako drugi treneri budu budale...nemoj mi te demagogije covjek nije u stanju Dinamo Zagreb da pobjedi,o cemu tu da pricamo

Njemu fale muda,fali mu znanje i u deficitu je jer je veliki broj trenera preskocio njega koji je ostario i izlapio jednostavno.Evo je nasao i mladjanu curu otisao covjek skroz

Nemoj mi samo ove price kroz Arsenal lafo nebitna LS,ne da je bitna nego igraci zive za ovo i Arsenal se skupa s ostalima bruka.Fazon je da ce United proci,da Chelseau nije opala zelja za LS ni pod razno nego ih je nadigrao bolji protivnik u ovom momentu,a City je preplakao Juventus.Menadzeri van PL-a su na vecem nivou kad je taktika u pitanju jednostavno.Ova tri ce proci vjerovatno,a nastavnik nece jbg sto je za mene sramota nevidjena mada se njemu jbg sve tolerise mali mentalitet kluba,nije pobjednicki nego gubitnicki

Moyes je sa Unitedom odigrao vrhunsku LS u onom momentu,covjek koji nema iskustva nikakvog dok ovaj ne moze i sad idemo po zvijezdama traziti sto on ne moze jer je zaboga greska sigurno negdje drugo ne u nastavniku

Roy Keane dao najbolji opis PL-a i Arsenalovog kadra,sve u centar
    Last edited by AK47; 30-09-15, 12:17.
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• A dobro Akane, sjetit ces se sljedece recenice jednog dana.

Da je lako biti menadzer fudbalskog kluba, svi bi to bili.

Izlapio, neizlapio nije Wenger na srecu osvojio to sto je osvojio, a posebno nije ovo sve sto je napravio, napravio na srecu.

I jos jedna meni draga recenica: "Legacy is greater than a currency"
      sigpic
      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ma kakve to veze ima ja sam gledalac ne poredim ga sa sobom niti govorim ja bi ovo ja bi ono nego ga poredim sa drugim ljudima iz njegove branse.Ne znam stvarno o cemu ti pricas...njegove greske se ponavljaju 1000 puta i tu jasno zakljucis da ne zna

On nije nista osvojio ima 11 godina,a konkurentan je za kurac evo ja da ti kazem...on cak nije ni konkurentan za ozbiljne trofeje tu ga niko ni ne racuna.Fa cup je bitan sto bi Brajko rekao za paradu.Svaki veliki klub koji osvoji kup sezona se smatra losom.Liga i LS 1/2 barem

Ne moze on nista ni osvojiti nema znanje covjek za ovaj fudbal,preskocilo ga sve

#the return

Comment

• Ja mislim da on uzima titulu u engleskoj, a ako je uzme umanjit ce mu se uspijeh, jer se Murinjo zasitio. Pellegrini je debil, a Mudonja je ludak.
          sigpic

Comment

• Englezi novca imaju, ali i to ce polako poceti da nestaje, ili ce stagnirati dok drugi napreduju u tom polju (kao Spanci npr), ako se nastave blamaze na evrosceni. U fudbalu je uvek rezultat presudan, titula, slava, pogotovo "ta Evropa" jer bez njih na duze staze novca nece biti, a kada rezultata nestane za PL klubove, vise nece biti onako unosnih tv ugovora, sponzora, niti ce navijaci placati za izolovanost PL timova i apsolutnu nekonkurentnost kada je vrh Evrope u pitanju. To moze da traje neko vreme, ne i doveka. Na cuvenoj prvoj "top cetvorci" i njihovim uspesima u Evropi se izgradila ova "finansijski mocna" Premier Liga, taj hype i to ludilo i to su Englezi uspeli dobro da prodaju, ali sta ce u narednim godinama prodavati ? Konkurentnost midtable timova ?

Zato argument "ne treba im LS kad nemaju zarade od toga, imaju love, imaju PL" je smesan.
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
              Ja mislim da on uzima titulu u engleskoj, a ako je uzme umanjit ce mu se uspijeh, jer se Murinjo zasitio. Pellegrini je debil, a Mudonja je ludak.
              Ma ko ce mu je umanjiti to ce se velicati do neba...mada ja znam da od titule nista,ali eto ljudski se nadati i navijati razumijem ja

#the return

Comment

• Ja cu je velicati, ostali ce je umanjiti
                sigpic

Comment

• Ko god da osvoji PL ima da mu se umanjuje uspeh, najmanje ce za Siti zato sto ima najmanje animoziteta prema njima.Cinjenica je da je za neke timove ova sezona mozda i najbolja sansa da dodju do titule.U prethodnih nekoliko godina ili su Siti ili su Celzi bili u top2.Uvek se desavalo da jedna od te dve ekipe ima odlicnu sezonu, a ovaj put moze da se desi da oba tima imaju osrednju sezonu sa tim da se Siti nalazi u dosta boljoj poziciji i mogu da se vrate na pravi kolosek i da povrate formu iz avgusta kada se cinilo da ce sa pola gasa da osvoje ligu.Duga je sezona.

Comment

• Onaj Neves iz Porta mi izgleda interesantan igrač,nego nema normaln video na youtubu da pogledam još malo
                    "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Originally posted by saburo sakai View Post
                      Onaj Neves iz Porta mi izgleda interesantan igrač,nego nema normaln video na youtubu da pogledam još malo
                      Odlican mali. Ja sam ga spazio jos prosle sezone, neverovatan osecaj za igru na tako delikatnoj poziciji, a tako malo godina.
                      sigpic

Comment

• Ali Braimi mora da igra za veci klub, bas brutalan igrac. Imbuli ce odlicno doci par godina u Portu, a Braimi na ljeto treba da ode.
                        sigpic

Comment

• Jbt, Turci nisu izdrzali ni dva minuta, dva autogola su dali, i uspeli da mi obore tiket.
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Kako je ovo loše počelo

Comment

• Ala su ih izradili

Comment

Working...
                              X