Announcement

Collapse
No announcement yet.

Евролига 2015-2016

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by l1m4r View Post
    Prosto je fascinantno koliko su ljudi slepi pored očiju. Radonja od kako je došao prva akcija u svakom napadu prva akcija mu je pick. Vratite se od prve tekme. I gledajte svaku. Naravno da ce Cirbes da kida kada je maltene svaki napad isti. A on fala Bogu nije Štimac moj komšija kome je bitnije da jebe starlete po Brankovu.

Pola od ovih utakmica su dobili igraci na muda sa nerezonskim trojkama. Prevelike oscilacije se prave. Od +10 i -10 u 2, 3 minuta maksimum.

Jel se seća neko prve sezone i uleb kupa? Bitna tekma je bila...
    Tako je limare, to je to, sve si rekao.

Comment

• Ma i ja bih najsrecniji bio kad bi Radonja otisao ali ne bi me cudilo da ostane i sl sezone.

Samo me smara svaki put da citam o tome. Znam, ne moram da citam ako me smara i to ali sta cu reko mozda se neko zajebo i napisao nesto sto ne znamo. xD

Comment

• Pa i jeste smorila prica o Radonji koja se uvek potegne nakon poraza.Zbog toga se nadam da odlazi, jer ce ga mnogi vise ceniti kada ode.Uvek ce jedna te ista prica da se vrti, tako da je mozda najbolje da vec sada da ode.Ovako bi rizikovao da mu jos nekoliko kikseva pripisu nevernici sledece sezone.Tesko da moze da ima bolju odskocnu dasku od ove sezone, Misko uvali ga u Italiju ili Spaniju.

Comment

• Da,mi imamo igrace od nekoliko miliona vrijednosti,pa oni to sami sve zavrsavaju...Prosto smo ekipa za pehar EL,tako da ovaj trener nije za nas!
          Boze sacuvaj...mada,srecan sam jer ce Dejan Radonjic i sledece sezone voditi klub!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
          sigpic

Comment

• Sledece sezone sa Radonjom na F4, a one tamo napadamo trofej bree!!

Comment

• Brate,plasiras se u CETVRTFINALE EL i vrtis pricu boze sacuvaj..ekipa sa najmanjim budzetom,Stimac ti igra pozamasne minute u utakmicama..odradis rutinski jednu Lokomotivu,Himki ,Real,PAO oba puta..i da ne pominjem ostale..i opet imas pricu da bog sacuva..al ajde sprska posla mi nije izgovor..ali strasno!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
              sigpic

Comment

• Dosta više prepucavanja!
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne znam ni sto mi bi ista da postujem, ali za ove slucajne trojke i nerezonske suteve moram jos nesto reci. Jedan od najsrecnijih sportskih trenutaka mi je bila trojka Djordjevica Hrvatima. Ono je rezonski bilo, znalo se da ulazi pa smo se svi radovali. Sale majstor, legenda, kad je igrao za Real protiv Buducnosti nisam isao u Moracu da gledam Buducnost, nego legendarnog Djordjevica. Kosarka je takva, nekad udju sutevi, nekad ne. Kecman da trojku sa svoje polovine i niko ni rijec ne kaze za vodjenje utakmice od strane Vujosevica, niko ne pominje srecu, jer su ljudi srecni sto su pobijedili. Sigurno se taj Guduric onako zatekao na terenu sam od sebe, nije ga Radonjic uveo, ne gleda ga ns treningu, jer mu mnogo vise promasaja trpi nego pogodaka. Nerealna prica. Ali eto Zvezda je Golden Stejt i da ima Pesica osvojila bi EL. Kod tog Pesica Micic treci izbor, dodje u Zvezdu, nije ni blizu krema Evrope i paf, TOP8. Bobi nehuman nivo, a prevdvidjali mu Vranes karijeru, malo bolju eto, a onda on ode kao najdominantniji centar i tu upadne lagano Cirbes koji je do juce smatran za drvo i u najboljem slucaju drugog centra iole ozbiljnih EL ekipa.
                  sigpic

Comment

• Rutinski odradis. Hahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahah brate ja se brišem sa ovog dela foruma.
                    Originally posted by Vladan
                    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                    :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Dosta više prepucavanja!
                      Diskutuju ljudi, niko nikog ne vredja. Ne vidim problem.

Radonjic je sabloner kao 70% evropskih trenera danas. Opet, on je malo bolji sabloner dok je Luka Pavicevic los sabloner. Verujte da je njemu lakse da vodi utakmice protiv sebi slicnih trenera u EL nego protiv Dzileta koji ima kosarku u malom prstu. Evo npr. ako bi Radonjic zavrsio u istoj ligi sa Trinkijerijem i da Andrea ima priblizno dobru ekipu kao on, 10 godina ga ne bi dobio u plej-of seriji.

Radonjic je podoban jer je klimac glavom, Misko sanja takve ljude u evroligaskim ekipama. Imam ortake koji prate CZ bas 24/7 i sva moguca desavanja, svi kazu da je covek odrzao 200 istih konferencija i da moze komotno da mu se napravi parodija Boring Radonja kao sto ima Boring Milner.

Mozemo ocekivati sve vise ljudi poput Radonjica na klupama ozbiljnih ekipa dok ce ljudi poput Dzikica, Saridze, Trinkijerija i Kolea biti u senci.

Ja se kao navijac Partizana iskreno nadam da ce dozivotno ostati u Zvezdi jer znam da ako se neke stvari promene i sastavimo malo jacu ekipu da lagano uspostavljamo dominaciju ponovo i svake godine standardnih 3:1 u seriji za Dzileta. Isto kao sto fudbalski derbi necemo dobiti dok Grof ne ode.
                      sigpic

Comment

• Normalno da postoji problem, pogotovo Dukini postovi, a sigurna sam da si onaj njegov obrisani video, tako da ti je komentar totalno nepotreban.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Casiraghi View Post
                          Diskutuju ljudi, niko nikog ne vredja. Ne vidim problem.

Radonjic je sabloner kao 70% evropskih trenera danas. Opet, on je malo bolji sabloner dok je Luka Pavicevic los sabloner. Verujte da je njemu lakse da vodi utakmice protiv sebi slicnih trenera u EL nego protiv Dzileta koji ima kosarku u malom prstu. Evo npr. ako bi Radonjic zavrsio u istoj ligi sa Trinkijerijem i da Andrea ima priblizno dobru ekipu kao on, 10 godina ga ne bi dobio u plej-of seriji.

Radonjic je podoban jer je klimac glavom, Misko sanja takve ljude u evroligaskim ekipama. Imam ortake koji prate CZ bas 24/7 i sva moguca desavanja, svi kazu da je covek odrzao 200 istih konferencija i da moze komotno da mu se napravi parodija Boring Radonja kao sto ima Boring Milner.

Mozemo ocekivati sve vise ljudi poput Radonjica na klupama ozbiljnih ekipa dok ce ljudi poput Dzikica, Saridze, Trinkijerija i Kolea biti u senci.

Ja se kao navijac Partizana iskreno nadam da ce dozivotno ostati u Zvezdi jer znam da ako se neke stvari promene i sastavimo malo jacu ekipu da lagano uspostavljamo dominaciju ponovo i svake godine standardnih 3:1 u seriji za Dzileta. Isto kao sto fudbalski derbi necemo dobiti dok Grof ne ode.
                          Svaka čast brate. Pogotovo za taj deo da bi voleo da doživotno ostane u Zvezdi.
                          To sam čuo od mnogo grobara.
                          A i ovo za Grofa. To je to, to su ti treneri.
                          Miloje je isto dobar, bar meni.
                          A Džileta si priželjkivao i pre nego što je došao i pre nego što je bilo pomena o njemu. Sve je krenulo sa naših pm, odatle su potekle sve ideje (Andjara i Jakovljević fazon)

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                            Svaka čast brate. Pogotovo za taj deo da bi voleo da doživotno ostane u Zvezdi.
                            To sam čuo od mnogo grobara.
                            A i ovo za Grofa. To je to, to su ti treneri.
                            Miloje je isto dobar, bar meni.
                            A Džileta si priželjkivao i pre nego što je došao i pre nego što je bilo pomena o njemu. Sve je krenulo sa naših pm, odatle su potekle sve ideje (Andjara i Jakovljević fazon)
                            Miloje je vise nego dobar ali mora malo da se otrgne od Miska i da ne pristaje da pusta utakmice. Mogao je cak mozda i do 2. mesta u regularnom delu jer je javna tajna da je pustio Igokeu u Laktasima i Metalac u Milanovcu + su sumnjive tekme sa Olimpijom i Krkom. Medjusobni duel s vama je isto lako mogao da ode na njegovu stranu.

Sve me je preseklo kad se pomenulo da ce Radonja u Efes. Ako ode, uzdam se u Covicev dugogodisnji izbor rada sa poslusnicima + isto to odgovara i Misku. Ne bi nas bilo na mapi da neko ozbiljniji ima takav budzet a ne da dobijamo dve vezane sa Koprivicom i Milutinovicem u ekipi.

Inace vi sto napadate Radonju nikada mu niste osporili dobru timsku odbranu niti bilo sta drugo sto je dobro uradio za razliku od ovih koji ga slepo brane i prave reinkarnaciju Dean Smith-a.

Rezultati jesu bitni i ulazak u 8 je ogroman uspeh ali Rajkard i Di Mateo su uzeli LS pa ih niko ne uzima za ozbiljno. Kad ide, onda ide. Zamisljam Radonjica u situaciji da nema corav dinar a 3 igraca mu u istoj sezoni dozive ACL.

Sad kad pomenu Andjus-Jakovljevic, vrhunac je bio posle USO kad je rekao da je Djokovic iz te emisije prihvatio savet da se fokusira na Slamove.
                            sigpic

Comment

• Najjače je što Jakovljević nije napravio Guduru pa mu krivo, i onda sere oko njega. A Anđus se tu ubacuje kao da, da.
                              Za puštanje sam nešto čuo ali iskreno ne za sve te utakmice, mada ne bi me čudilo.

Radonja prosek.

Comment

• Trinkijeri uopste nije sada u senci(mozda je to moglo da se kaze dok je vodio Kantu), jedini do sada minus u karijeri mu je grcka reprezentacija.Sve sta je radio nakon toga je u najmanju ruku ispunio ocekivanja.Zreo je da vodi veci i bogatiji klub od Bamberga.On je klasa-dve iznad Radonje da se ne lazemo i vodio je klub(Uniks) gde je veci pritisak nego u Zvezdi.Mislim da bi i Saridza mogao da napravi dobru karijeru, samo da mu sledeci angazman bude van Turske.Retko koji trener uspe da se zadrzi na klupi Efesa ili Fenera duze od jedne sezone.Sa Karsijakom se nece puno usreciti.

Radonja ako prezivi Novu Godinu u Efesu, nek se sutira u dupe od srece.

Comment

Working...
                                X