Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2015.
Collapse
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View Post
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostSamo me interesuje sta li sada rade svi oni po mtf-u i ostalim teniskim forumima koji su od petka najavljivali kako ce Federer da rastrgne Djokovica.
Ti likovi o tenisu pojma nemaju...
Originally posted by Stefan-kobe View PostLast edited by skeptik; 12-07-15, 22:48.
Comment
-
Originally posted by NI View PostStorg je prema sebi ali izgubio je 2. set zbog prevelike opreznosti na BL-tama.Jedan reket je vec otisao u istoriju, tacnije u kantu, ali to sam preventivno uradio, i tako je trebalo da kupim novi.
Inace danas je Novak izdominirao u svim segmentima. Rekao sam u petka da ne panicarite, naravno odredjene jer sam znao da se jedna banda sprda, ali ostali su prehvatili njihov sindrom i poceli panicariti.Fed ne moze dobiti Novaka na 3 dobijena seta, tacnije na GS-ove i to je to. Ne moze najpre fizicki da isprati meceve, to je najbitnije. Novak je danas odigrao fantastican mec i apsolutno pomeo Federera sa terena. Dominacija se nastavlja, prejak je nema sta.
OVAKO
Comment
-
Ali ne mogu i dalje da shvatim kakva je ono stoka na tribinama, pa Novak odigra poen godine dobije aplauz kao Federer kad odservira as. Kako je mec odmicao sve sam vise i vise uzivao u njihovoj patnji na tribinama sto Nole dobija i svaka mu cast jos jednom.
Comment
-
Originally posted by Navras View PostOdgledah sad Donovo gostovanje kod Matsa i Anabel, krajnje smekersiAnabel simpaticna kao uvek, dok je Mats bio kao p*sran, ali to je uvek tako kad Novak osvoji GS
Originally posted by DinoFC View PostAli ne mogu i dalje da shvatim kakva je ono stoka na tribinama, pa Novak odigra poen godine dobije aplauz kao Federer kad odservira as. Kako je mec odmicao sve sam vise i vise uzivao u njihovoj patnji na tribinama sto Nole dobija i svaka mu cast jos jednom.
Ali desava se. Svi smo mi ljudi. Imaj malo razumijevanja za njih.Last edited by NI; 12-07-15, 23:06.
Comment
-
Originally posted by NI View PostNe pamtim da su Englezi bili toliko protiv nekoga kao danas protiv Novaka. I to samo iz razloga da G.O.A.T. osvoji 8. Uimbldon.
Ali desava se. Svi smo mi ljudi. Imaj malo razumijevanja za njih.
Comment
-
Искрене честитке новаку. После првог сета је било готово. Из разлога што не може фед да окрене, нема он снаге да држи интензитет 5 сетова. Њему су требала 2 сета и предност од 2 0 да би ово добио. Ђоковић да је имао мало бољу главу отресо би га 3 0 али нема везе добро је и овако.
Невероватно како је чоукно други сет. Да је преко пута надал или мареј оно би му се можда обило о главу.
Не могу а да се не осврнем на то како је новак дигао игру за финале. Једноставно видело се да мечеве против слабијих противника, такозване бораније игра се пола снаге, онако преко... Што се игре тиче кључна ствар је био новаков сервис. Он му је извукао први сет. Бејзлајн ударци су било добри, само онај мртви лоб никако да пребаци. 0 од 9 је много лоше.
Такође велики респект за Алија Нилија за ону корекцију код 0 30 на крају меча. Ту је морам признати и Фед господски прихватио корекцију, није се бунио. Мада није имао ни разлог да се буни јер оно неби окренуо нема шансе.
Да је освојио РГ сад би се вртела прича о календарском гренд слему, али и овако је добро. Поклопило му се то да Вавринка одигра меч живота. Што се тиче Ју Ес оупена ваљало би и ту да узме титулу. Срамота је да један од најбољих хард корт играча има само 1 титулу на УС опену, исто као и рецимо један Чилић (без увреде).
Comment
Comment