Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Novak Federer

1.
    Prije pocetka turnira sam prizeljkivao Federera u finalu, ali on je stvarno blistao protiv Marija. Zato mislim da je Novak prije meca bio tek minimalni favorit.

2.
    Ovaj mec je dobijen prosle godine. Duboko u dusi, Federer nije vjerovao da moze da pobijedi. Tu nisu pomagali ni Shangaj ni Dubai ni partija protiv Marija. Prosle godine su se obojica uvjerila da je Novak bolji na travi. Federer je igrao covjek koji ne vjeruje u sebe.

U prvom setu je bio jasno bolji igrac dok se ne bi pojavila “opasnost” da ga dobije. Zacudjujuce lako je ispustio brejk prednosti. U TB-u ga je napistio servis.
    Novak je definitivno ukrao 1. set

3.
    U drugom setu je Federer igrao odlicno, ali je i Novak digao svoju igru. Ipak, do TB je Federer za nijansu bio bolji. U TB je Novak bio jasno bolji. Izgubio ga je zbog pretjerane opreznosti na BL-tama.
    Ali to je bila Pirova pobjeda Federera, 1:1 poslije sat i 50 minuta igre nije mu davalo nikave sanse za nastavak.

4.
    Kod Novaka se osjecao efekt RG-a. To bi bilo 3:0 u protivnom. Olako je ispustio servis u prvo setu i skoro neshvaljivo kako je izgubio TB. Medjutim, Novak je daleko bolje igrao kljucne poene. Razlog je jasan. Obojica su znali da je Novak bolji. Mislim da je dijelom i Beker zasluzan.

5.
    Federer je igrao bolje na mrezi nego prosle godine. Nevjerovatnih 42/58 (72%). Prosle godine je bio tek malo iznad 50%. I igrao je dosta na mrezi. A trebao je jos vise. Protiv drugih ne mora ici na mrezu, ali protiv Novaka je to jedina sansa. FH je bio bolji nego prosle godine. Medjutim, servirao je losije. Misim da je zelio previse da postigne servisom.

6.
    Novak je igrao odlicno ali ne i briljantno kao prosle godine. BH i servis su bili top. FH je zaskripao u par kljucnih trenutaka. Jedino mu je lob bio ocajan. Mozda zvuci nadmeno, ali sve u svemu, i pored dva tri pada, rutinska pobjeda.

7.
    Da li iko vise moze reci da je ove godine sve isto kao prethodne 3?

Boris Beker je obavio posao.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
      Valja priznati kako u federerovaca sasvim zgodno izgleda ovaj unapred spreman alibi tipa mator je a i forhend mu trokira. Naravno da ce se u slucaju pobede sve okrenuti na tumbe pa ce se kobajagi cudom cuditi vaskrslom forhendu dok ce ono mator biti povod likovanju jerbo i tako mator pobedi znatno mladjeg. Uostalom nije na novakovcima da komentarisu igru jevropskog teniskog idola posto je opstepoznata stvar da su igru o kojoj je rec otkrili koliko juce a u vr` glave tokom toliko spominjane 2011-e. Zato se ovom tematikom dalje baviti jeste sasvim iluzorno nego da vidimo ima li se cemu nadati oni nas Novak inace poznatiji kao najbolji teniser danasnjice.
      Sve sto Novak danas ciniti treba jeste da sve radi kontra od smotanog Endija iz potonjeg 1/2 finala.
      1. Da prihvati Fortunin poklon i servira prvi a ne k`o smotani Endi.
      2. Da drzi svoj servis i servira raznovrsno a ne jednolicno iz prvog i po zenski iz drugog k`o smotani Endi.
      3. Da riternira kako ume a ne k`o smotani Endi da na riternu izigrava fikus.
      4. Da koristi bh paralelu a ne k`o smotani Endi da preferira dijagonale do besvesti.
      5. Da mu prilazni udarac na krace loptice bude kakav je inace, tj sjajan a ne k`o smotani Endi da lopticu kuca u mrezu.
      6. Da mu udarci imaju dubinu a ne k`o kod smotanog Endija da dubinu nalazi izvan osnovne linije.
      7. Da protivnika razvlaci k`o tanke kore za pitu a ne k`o smotani Endi bez ideje i smisla.
      8. Da ga pritiska tamo gde drugi nemaju petlju, po njegovome fh-u a ne da od toga bezi k`o smotani Endi.
      9. Da pobedi a ne dizgubi ko smotani Endi.

Ajmo rode!
      9 od 9, nema šta, dobar je mališa a i poslušan je, nije da nije
      p. s. Pardoniram 8 od 9, jerbo Fortuna zeznu stvar pod tačkom 1.
      Last edited by pecaros; 12-07-15, 21:34.
      sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
        1.
        Prije pocetka turnira sam prizeljkivao Federera u finalu, ali on je stvarno blistao protiv Marija. Zato mislim da je Novak prije meca bio tek minimalni favorit.

2.
        Ovaj mec je dobijen prosle godine. Duboko u dusi, Federer nije vjerovao da moze da pobijedi. Tu nisu pomagali ni Shangaj ni Dubai ni partija protiv Marija. Prosle godine su se obojica uvjerila da je Novak bolji na travi. Federer je igrao covjek koji ne vjeruje u sebe.

U prvom setu je bio jasno bolji igrac dok se ne bi pojavila “opasnost” da ga dobije. Zacudjujuce lako je ispustio brejk prednosti. U TB-u ga je napistio servis.

3.
        U drugom setu je Federer igrao odlicno, ali je i Novak digao svoju igru. Ipak, do TB je Federer za nijansu bio bolji. U TB je Novak bio jasno bolji. Izgubio ga je zbog pretjerane opreznosti na BL-tama.
        Ali to je bila Pirova pobjeda Federera, 1:1 poslije sat i 50 minuta igre nije mu davalo nikave sanse za nastavak.

4.
        Kod Novaka se osjecao efekt RG-a. To bi bilo 3:0 u protivnom. Olako je ispustio servis u prvo setu i skoro neshvaljivo kako je izgubio TB. Medjutim, Novak je daleko bolje igrao kljucne poene. Razlog je jasan. Obojica su znali da je Novak bolji. Mislim da je dijelom i Beker zasluzan.

5.
        Federer je igrao bolje na mrezi nego prosle godine. Nevjerovatnih 42/58 (72%). Prosle godine je bio tek malo iznad 50%. I igrao je dosta na mrezi. A trebao je jos vise. Protiv drugih ne mora ici na mrezu, ali protiv Novaka je to jedina sansa. FH je bio bolji nego prosle godine. Medjutim, servirao je losije. Misim da je zelio previse da postigne servisom.

6.
        Novak je igrao odlicno ali ne i briljantno kao prosle godine. BH i servis su bili top. FH je zaskripao u par kljucnih trenutaka. Jedino mu je lob bio ocajan. Mozda zvuci nadmeno, ali sve u svemu, i pored dva tri pada, rutinska pobjeda.

7.

Sve u svemu NOVAK JE NO 1 I biće tu naredne bar 4 godine a to je lako iZRAČUNATI 156+404=560 nedelja

Comment

• NI se igra sa procentima a ne vidi pravo stanje na travi NI završio si karijeru na SPORT KLUB FORUMU!!!

Comment

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

NI,
            imas od mene titulu generala posle bitke,ali i navijacku jedinicu .Bez obzira na vase interne dogovore ,kladjenja i ostale trice.

Comment

• Originally posted by juventus View Post
              NI,
              imas od mene titulu generala posle bitke,ali i navijacku jedinicu .Bez obzira na vase interne dogovore ,kladjenja i ostale trice.
              Sva sreca da nisam u situaciji da budem general prije bitke.

Salu na stranu, analiza poslije meca je uvijek poslije bitke.

Comment

• Samo me interesuje sta li sada rade svi oni po mtf-u i ostalim teniskim forumima koji su od petka najavljivali kako ce Federer da rastrgne Djokovica.
                Ti likovi o tenisu pojma nemaju...
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Treba NI da im kaže neku.

Comment

• Ti si Jedan Od laika za ovaj sport.Ja sam popio LITAR RAKIJE I 6 LITARA PIVA Za vreme meča i ni u nijednim trenutku nisam očekivao drugi ishod NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                      Samo me interesuje sta li sada rade svi oni po mtf-u i ostalim teniskim forumima koji su od petka najavljivali kako ce Federer da rastrgne Djokovica.
                      Ti likovi o tenisu pojma nemaju...
                      Ponavljam, to je bila rutinska pobjeda zato sto Federer nije vjerovao da moze da pobijdi. A to niko nije mogao znati. Cak ni sam Federer.

Pritisak medija i eksperata je bio preveliki. To se vidi po kladionicma. Novakove sanse su pale od 56% do 52% jucer. Bez ikakvog vidljivog razloga. Jednostavno su ljudi slusali o starsnoj pobjedi Federera, 4 BL koje je Federer dao tokom turnira itd.
                      Last edited by NI; 12-07-15, 22:03.

Comment

• Originally posted by LAZO2791 View Post
                        Ti si Jedan Od laika za ovaj sport.Ja sam popio LITAR RAKIJE I 6 LITARA PIVA Za vreme meča i ni u nijednim trenutku nisam očekivao drugi ishod NOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
                        Nadji temu o alkoholu, ovdje ne interesuje nikoga šta si pio

Comment

• Nole oprastam ti sve lobove,svaka cast,ajmo po cincy i US

Comment

Sva sreca da nisam u situaciji da budem general prije bitke.

Salu na stranu, analiza poslije meca je uvijek poslije bitke.
                            Ja sam bio kapetan !.klase pre i posle visegodisnjih bitaka,cenio situacije i sirio navijacki optimizam zasnovan na realnim cinjenicama i mogucnostima a ishod bitke dodje kao rezultat vise poznatih faktora koji zavise od jacine samih aktera na bojnom polju.Ovaj navijacki moral koji ste VI sirili moze da prodje samo u virtuelnom svetu ,zamislite da sretnete Novaka na ulici i morate se pohvaliti svojom navijackom podrskom.Verujem da bi bio presrecan.

Comment

• Ili se dozovite pameti ili zatvaram temu ODMAH!
                              Mene je baš lepo krenulo, pa da vidimo kome će prvo da se smuči. Sramota kako pojedinci ne znaju da se ponašaju u pobedi!
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by juventus View Post
                                Ja sam bio kapetan !.klase pre i posle visegodisnjih bitaka,cenio situacije i sirio navijacki optimizam zasnovan na realnim cinjenicama i mogucnostima a ishod bitke dodje kao rezultat vise poznatih faktora koji zavise od jacine samih aktera na bojnom polju.Ovaj navijacki moral koji ste VI sirili moze da prodje samo u virtuelnom svetu ,zamislite da sretnete Novaka na ulici i morate se pohvaliti svojom navijackom podrskom.Verujem da bi bio presrecan.
                                juve,

Oprosti. Ali uzasno sam se opekao protiv Vavrike. Uzasno. Usao sam uvjeren da Novak mora da dobije. Nista se ne mora osim...

Ovo nije ni virtualni svijet nego jedan mali segmet.

Comment

Working...
                                X