Ma daj...Rossi da nije ispravio motor obadvojica bi završila u šljunku, i sad neki debil dođe na forum i pametuje...A o reakciji Honde i malog gmizavca neću ni da pričam.Gdje je ta Honda bila kad se mali gmizavac zakucavao u druge vozače po kraju treninga?Naučio je gmizavac i mlađeg brata fino da izbacuje vozače sa staze...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP - Motul TT Assen
Collapse
X
-
O da li ce meni jednom neko lajkovati post?
Mileticu da ti objasnim, nije ovo pravo mesto za ispoljavanje tvojih seksualnih frustracija. Nadji neki pedofilsko-pederski forum pa tamo razmenjujte slicice!
Comment
-
Originally posted by Brana View PostAman ljudi dokle?!
Nemojte nasedati na provokacije i mirna Backa...
Jos jednom Vas lepo molim nemojte vredjati vozace i kolege-forumase ma sta god mislili!ovo je sad izmedju "muskih", ti to ne razumijes...
Sad ce tek ono pravo xaxa
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Gde nam je Damir?Last edited by Nikoletina; 02-07-15, 18:30.If a bike and rider coming past you three feet from your face at 180mph down a hill on a public road doesn’t raise even a grin, you are already dead.
Comment
-
Originally posted by Gargamel View PostKako se kotiras ovde imas ih sasvim dovoljno,nemoj da si nezadovoljan
Comment
-
Casey Stoner (2011):
"Nisu mi se svideli Burgessovi i Valentinovi negativni komentari o meni za vreme završnog dela prošle sezone. Oni su govorili da ne razumem pravi potencijal motora. Jeremy je takođe rekao da bi im trebalo oko 18 sekundi da srede motor, zato što je to vrlo jednostavno, ali oni ga sada imaju u svojim rukama više meseci i on nije napredovao ni malo. Mislim da bi trebalo da im usta budu zatvorena jer još ne razumeju kako se vozi Ducati."
2007. balavac Stoner izabran je na driftu kao četvrta opcija (N. Hejden, M. Melandri, Sete G.) i seo je na nesto sto je bilo nepoznato i njemu i svima, pa cak i inzenjerima koji su ga napravili. Taj motor je bio pun tajni.. isao je na pravcu kao mecava ali zato krivine i prednji kraj... prekrsti se pa kako Bog da! Prva godina 10 pobeda i osvojena titula! Poslednje 4 trke (2010), na motoru koji Rosi nije umeo da istera iz garaze, pa su morali brze-bolje da mu sklepaju drugi-bez ikakvog uspeha (a onda je dosao Audi i napunio mu dupe simikama), 3 pobede!
Rosi i Stoner su se susretali na stazi i direktno borili jedan protiv drugog od 2006-2012 g. Stoner je ostvario 38 pobeda a Rosi 26. U direktnom poredjenju Stoner ili Rosi jasno je ko je bolji!
Comment
-
Comment