@AyrSen Prijatelju što izigravaš neku budalu ovde i guraš svima prst u oko,ako nemaš ništa pametno da kažeš bolje nemoj ni da pišeš.e
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP - Motul TT Assen
Collapse
X
-
-
Originally posted by cavu View Post@AyrSen Prijatelju što izigravaš neku budalu ovde i guraš svima prst u oko,ako nemaš ništa pametno da kažeš bolje nemoj ni da pišeš.e
kakva gomila imbecila je odabrala da se zakači na forume širom sveta i da serenda do neslućenih razmera a da im
je prvi i jedini vozač za koga su ikad čuli Valentino Rossi. Na pomen recimo Micka Doohana najčešći komentar te slaboumne mase je " a koliko je titula on osvoio?"
Salim se!
Comment
-
Nema potrebe da vredjate coveka,iznosi svoje misljenje sa kojim se vecina vas ovde ne slaze i to je to.
Sto se tice Sandre46 i njenog posta,slazem se da deluje pomalo konfuzno,koliko sam shvatio,ona misli da neko umanjuje Rosijeve sposobnosti i rezultate.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View Post
Ko li je shvatio da mu se argumenti ne poklapaju sa snimcima, a ko je dobio potvrdu da je u pravu? Može li se videti na licima?
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by AyrSen View PostWOW!!! Sta znaci biti nadahnut... E to je prava stvar!
Skoro pa si ostavila utisak kao da znas o cemu pricas!
Ima puno toga, tesko je nesto posebno izdvojiti..
Meni je ovo najjace: "Pricate o nekom ko je vladao u eri Robertsa jr."Sve sami argumenti. Klasican decacki,ego govori iz tebe.HAhaha. Da nije bilo tog Kennija 2000.-te Rossi bi sad isao na 11. titulu.
A to da mrzis Rossija zbog njegovih navijaca,govori kako ti posmatras i pratis ovaj sport.Tj iz kog ugla.Ne interesuje tebe motociklizam,nego gledas da pokupis nove abrove kakvi su ciji navijaci i slicno,i prepricavas sa drugarima,ili mozda drugaricama.I onda si opasan baja. To se ceni!Pravi poznavalac! Respect
Comment
-
Originally posted by Sandra46 View PostKako ocekivana replika.Sve sami argumenti. Klasican decacki,ego govori iz tebe.HAhaha. Da nije bilo tog Kennija 2000.-te Rossi bi sad isao na 11. titulu.
A to da mrzis Rossija zbog njegovih navijaca,govori kako ti posmatras i pratis ovaj sport.Tj iz kog ugla.Ne interesuje tebe motociklizam,nego gledas da pokupis nove abrove kakvi su ciji navijaci i slicno,i prepricavas sa drugarima,ili mozda drugaricama.I onda si opasan baja. To se ceni!Pravi poznavalac! Respect
"Da nije bilo tog Kennija 2000.-te Rossi bi sad isao na 11. titulu."
I da nije bilo Hejdena 2006, Stonera 2007, Lorenca... What's the point?? Rossi je najveći deo svojih pobeda u premijer klasi ostvario pre 2007 a celo to drustvo koje si juce pomenula (Roberts jr, Baros, Biaggi, Sete, Capirossi, Hopkins,Garr y McCoy, Tamada ,Bayliss) tesko da mogu da sakupe broj pobeda koliko ih ima sam Stoner, sto valjda dovoljno govori o konkurenciji tog doba!
Comment
-
@Brana @Gargamel
Pokvarili ste mi zabavu! Trebali bi da vas vode na rucak.... Ne bi ih ni Vanja spasio!
Comment
-
Originally posted by cavu View PostAjde lepo mi da ignorišemo ovog lika,kad tako ujede vi ga lepo iskulirajte pa nek mlati on praznu slamu koliko hoće.I da se vratimo pravit temama.
Dakle zašto je Doci Jamaha bila žuta na festivalu?
Comment
Comment