Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona - PL & Championship 15/16 (pripremni mecevi, transferi, spekulacije)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Ja mislim da ce Benteke da pokida u Liverpulu... Moje neko misljenje.

Comment

• Takoder mislim da ce bit odlican.

Comment

• nek bude i prvi strelac al Livči zadnje dve sezone prima 100 komada a oni i dalje pojačavaju ofanzivni deo
            nisam hejter i nemam ništa protiv Liverpula al oni su morali Rodzersa da "oteraju"
            "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• hahah

Malo se ja salim, nemojte mi zamjeriti
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• kolko ste vi opterećeni nama to nije normalno
                Last edited by saburo sakai; 19-07-15, 14:45.
                "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Jednom za sva vremena niko nije opterecen ni sa kim.

Ja licno naletim na nesto smjesno i postujem, a nit razmisljam o Celziju, Unitedu, Liverpoolu ili nekom sedamnestom klubu, pa cak ni Arsenalu kada se odmaram. Kada listam TW ili FB naletim na glupost koja mi je smijesna i okacim, jer mi je smijesno. Da nije, ne bi se mucio da klikam 10 puta da postujem sliku ili nesto.
                  sigpic

Comment

• Ma budi malo barem orginalniji brate ove slicice su bas otrcane,napisi nesto sam sto je smijeseno ovo mi je bas nekako prevazidjeno
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• ne ljutim se ja ništa jer sam i sam u temi "čelzi" kritikovao il još bolje pljuvao Murinja zbog mnogih stvari ali generalno mnogo stvari koje se kače za Čelzi nemaju osnova ili su prenapumpane 10x pa i pored toga iskuliram uvek .....al ne možeš da očekuješ da baš u svakoj situaciji predjem preko prozivke pogotovo kad te neko bocka u kontinuitetu na finjaka pa i to nije problem nego sve jedno te isto
                      Last edited by saburo sakai; 19-07-15, 14:47.

Comment

• Ma sve ok, Celsijev bus svakako efikasniji bio od leprsavog i napadackog Arsenala prosle sezone.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          Ma budi malo barem orginalniji brate ove slicice su bas otrcane,napisi nesto sam sto je smijeseno ovo mi je bas nekako prevazidjeno
                          Ma ne razmisljam ja vako van sezone o fudbalu, skoro nikako bas. Ovako mi ove zadnje dvije slicice bile bas zanimljive da postujem, ova zadnja vise zbog Cehove face, nego zbog teksta
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Avramovic View Post
                            Ma sve ok, Celsijev bus svakako efikasniji bio od leprsavog i napadackog Arsenala prosle sezone.
                            Lako je vama kad imate Fabregasa

Comment

• Originally posted by saburo sakai View Post
                              nek bude i prvi strelac al Livči zadnje dve sezone prima 100 komada a oni i dalje pojačavaju ofanzivni deo
                              nisam hejter i nemam ništa protiv Liverpula al oni su morali Rodzersa da "oteraju"
                              Po mojoj fudbalskoj filozofiji napad i odbranu ne smeš odvojeno gledati, pogotovo u modernom fudbalu.
                              Komotnije i lakše je napasti ekipu sa jalovim napadom kakav je Liverpul imao cele prošle sezone i tu su se onda samo još više isticali očigledne slabosti u odbrani.
                              Ako Brendan misli sa ubojitijem napadom i jačim presingom na sredini malo rasteretiti odbranu, pa ima rezona, ako ne bude uspeo i sam je svestan da posle ovog njegovog prelaznog roka nema više opravdanja, i još kako će da leti.....
                              ¡Si Señor!

Comment

• Kakve mimoze po ovom forumu brate mili. Zakelji covjek neku zajebanciju odmah se kmecari o opterecenosti, te Unitedovci, te Liverpoolovci, te Chelseaovi. Samo po nama svi uglavnom sto kmece spricaju za pola sata k'o da ne postoji sutra.

Originally posted by somborac View Post
                                jačim presingom
                                Milner bi ovo mogao, ali nekako mi Henderson ne lici na igraca koji ce vrsit presing
                                Last edited by Henryj; 19-07-15, 15:10.

Comment

Working...
                                X