Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015 - live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Imao bi i ti da si Bog i to Apolon u Japanu.
    Lako je biti Apolon u Japanu
    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Tsonga u ulozi profa, Kei izgubljen u vremenu i prostoru
      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
        Ja mislim da je Kei licno i privatno vrlo teska osoba sve kontra od onoga sto ljudi prvo pomisle kada vide nekog kao on. Latentni Ramsay Bolton
        Ja sam to skontao odavno, vidi se u njegovim izjavama pred mec u izjavam posle meca, u ponasanju na terenu. Samo sto ga ovde vole kao boga "mali lepi simpaticni" ... mrs u p.m. more .... Kako bi rado napisao "picku materinu", ali ajde da ispadnem kulturan.
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kei kao razbijena banda, cas tenisa drzi Jo trenutno.

Comment

• Kei kamikazana terenu kao mrtav konj
            sigpic
            http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Znao sam da će Tsonga da ga razbije ali nisam hteo ništa da pričam niti da se kladim. A zaista sam imao osećaj da će Jo da mu održi čas tenisa. Opasan je Tsonga.

No ima još puno da se igra.
              sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                Lako je biti Apolon u Japanu
                Mozda je, svejedno, bez uvrede, ti ne bi mogao biti.

Comment

• Originally posted by Bonomo View Post
                  Znao sam da će Tsonga da ga razbije ali nisam hteo ništa da pričam niti da se kladim. A zaista sam imao osećaj da će Jo da mu održi čas tenisa. Opasan je Tsonga.

No ima još puno da se igra.
                  Ma posle bitke svi genrali ... U ostalom ovo jedaleko od gotovog.
                  Samo bez malog "Smrde" u finalu ...
                  sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• O o o, evo ponavljanja istorije (W 11 i AO08).

Tsonga nakon pobede nad Nishijem izbacuje Feda u polufinalu i onda se u F srece sa Novakom.

Pakao za Novaka u finalu ali pobedjuje.

Comment

• Originally posted by Maja View Post
                      O o o, evo ponavljanja istorije (W 11 i AO08).

Tsonga nakon pobede nad Nishijem izbacuje Feda u polufinalu i onda se u F srece sa Novakom.

Pakao za Novaka u finalu ali pobedjuje.
                      Conga je 2008 dobio Nadala u polufinalu AO .
                      a 2011 je s Novakom igrao polufinale... kakvo ponavljanje, kakvi bakraci? O cemu se ovde radi?
                      Last edited by Sandugp; 02-06-15, 15:30.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Mozda je, svejedno, bez uvrede, ti ne bi mogao biti.
                        Bez uvrede ali ti si najmanje pozvan da o tome sudis. Drzi se ti ipak

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Ma posle bitke svi genrali ... U ostalom ovo jedaleko od gotovog.
                          Samo bez malog "Smrde" u finalu ...
                          Ja sam ozbiljan . Većina je bila uz Keia pre početka dok sam ja imao osećaj da neće Tsonga pasti tako lako.
                          sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                            Bez uvrede ali ti si najmanje pozvan da o tome sudis. Drzi se ti ipak
                            Znao sam da si kosooki infiltrirani zutac. Kad sam znao, koja ti je misija priznaj?
                            sigpic

Comment

• Bojim se da ode Kei u kukuruze bez ikakve borbe...
                              OVAKO

Comment

• Eh samuraju, što ćeš sebe, nego i mene (da popijem i ja jednu)
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X