Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2015 - live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Protiv igraca koji su fizicki znatno jaci od njega Kei jednostavno nema igru. Usudjujem se da kazem da bi ga i Berdih ovako ili slicno oduvao.
    Conga se smeje, vidi se da razmislja nesto tipa "Ovaj mali picopevac mi ne moze nista"
    Last edited by Sandugp; 02-06-15, 15:46.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Navras View Post
      Besmislena je diskusija.

Elem, nije lose imati izvesnu dozu arogancije ako ona ima nekog osnova. Kod Japanca to bas nema nikakvog utemeljenja u igri i rezultatima.
      Navras,

Ja sam se salio ali ocigledno nije uspjelo. No salu na stranu.

Kai je CUDO u Japanu i to hrani njegovu aroganciju koja je samo dijelo osnovana, jer on ima mana kao teniser. Sad, ima dva izbora. Da sam jase na talasu popularnosti ili smiruje stvar. On, i jos vise njegov tim i japanski strucnjaci ala Misuoka, su izabrali ad jasu na valu te popularnosti. Bolovao je i Novak od slicne bolesti, ali u blazoj formi i brzo je preduzeo sve potrebno da se izlijeci.

Originally posted by Niki View Post
      Otkud znas NI? A i nije Apolon bitan samo po ljepoti.
      Antropologija Niki.
      Last edited by NI; 02-06-15, 15:48.

Comment

• Dobar Kei, sta dobar, odlican. Hoce i reket da polupa. Pa polupaj ga punoglavcu, mozda ce ti biti bolje ...
        Ceo jedan gem na svoj servis uzeo.
        sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Nema sta... To je taj "cuveni backhand" Japanca koji je "bolji" i od Novakovog.

Comment

• Za sada se o svemu pita Stan, i osvaja i poklanja
            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Ma ne moze rob ni volej najlaksi da pogodi, cita ga Conga i gde ce i kad ce i kako ce. Ne zna gde udara.
              sigpic

Comment

• Bravo Conga,majstore
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Odoh da se istusiram a Kei izgubi drugi set za to vreme.
                  Ocajan je danas, apsolutno nisam ocekivao ovo od njega.
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Navras,

Ja sam se salio ali ocigledno nije uspjelo. No salu na stranu.

Kai je CUDO u Japanu i to hrani njegovu aroganciju koja je samo dijelo osnovana, jer on ima mana kao teniser. Sad, ima dva izbora. Da sam jase na talasu popularnosti ili smiruje stvar. On, i jos vise njegov tim i japanski strucnjaci ala Misuoka, su izabrali ad jasu na valu te popularnosti. Bolovao je i Novak od slicne bolesti, ali u blazoj formi i brzo je preduzeo sve potrebno da se izlijeci.
                    Onda bi mozda mogao da poradis na smislu za humor

Salu na stranu, ovo kako se ponasa Kei je klasican mentalitet sela. Ubedili ga drugi da je najbolji pa se on u potpunosti utopio u tu iskrivljenu realnost. Nemoguce da u njegovoj sviti ne postoji neko ko bi rekao da je car go. Kako se on drzi i ponasa na terenu u najmanju ruku je smehotresno, kao kad se opanak popapuci.

Sta ce on da radi dalje i kako ce da se postavi mene apsolutno ne interesuje ali uvek cu sa uzivanjem posmatrati kako ga, tako nadobudnog i nadmenog, otresaju kao slinu.
                    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Džabe Keju sva precenjivanja u baruštinu ovdašnjoj. Nume baja pa to ti je.
                      sigpic

Comment

• Opanak kada se popapuči misli da je čizma.Šalu na stranu meni on ipak simpa,naravno ne kao Conga,Gael,i ostali "ludaci" ali volim da ga gledam na terenu kada igra dobro
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Originally posted by Maja View Post
                          Joj Sandugp opusti se malo.

2011 jeste igrao SF ali je pre toga Novaku izbacio neugodnog Feda a to bi i ovoga puta bio cilj.

2008 su igrali finale pa tako bi mogli i ove god.
                          Previše tražiš, on samo napada svijet po forumu.

Palo je i meni na pamet. Sjetio sam se i da je Tsonga bio sa Novakom u grupi 2008 a tad je bio prvi WTF.

Ne zna Nishi šta će ga prije oduvati, da li vjetar ili Tsonga.

Je li to Wawrinka dobio dozvolu od Mirke, da li je palo pomirenje

Comment

• Wawrinka se igra sa zivotom
                            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Jao jos im ovo falilo na organizatore.
                              OVAKO

Comment

• Au 'bem ti organizaciju turnira,i turnir gde se sve raspada.Mi tražimo krov i eflektore,a oni ni tekuće održavanje nemaju

Comment

Working...
                                X