Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ivanexion View Post
    Sutra peglamo H2H!
    Nema peglanja sutra, mozda dopeglanje.

Comment

• Ma pustio ga Stan 😇

Comment

• Ovo stvarno nisam ocekivala, onih par bh su bili nestvarni

Sutra sta bude, vec sad je premasio moja ocekivanja na ovom turniru
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Oj sutra finale Fed i Arsenal protiv Uniteda u isto vrijeme, mati mila
          Gledaj Arsenal, ovo ti je piši propalo.

Comment

• ALOOOOOO arsenalovci...da vas pošaljem na lađenje do posle mečeva? Još mi ovde niste jeli džigericu

Kad god verujem u ovog Stana, on u sebe ni mrvicu
            Last edited by miloolja; 16-05-15, 20:18.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne smijes Olja, nemas uporista.

Sutra laganini Nole, ako bude psihicki prisutan, ako ne ide Role da kvari pripreme pred RG, ali opet tesko.
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• a ja jurila kući da gledam tenis, računam stižem na drugi set..
                crni Stanislave..
                Originally posted by gokara
                Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Sad ne znam šta će ti uporište...misliš nemam osnova ili misliš na podršku?
                  Vala za tebi Aki ne treba ništa..toliko putera imaš na glavi, retroaktivno ima sve da mi platiš

A u koliko je moliću sutra finale?
                  Last edited by miloolja; 16-05-15, 20:24.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                    Sad ne znam šta će ti uporište...misliš nemam osnova ili misliš na podršku?
                    Vala za tebi Aki ne treba ništa..toliko putera imaš na glavi, retroaktivno ima sve da mi platiš :tn:

A u koliko je moliću sutra finale?
                    U 16h
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

ALOOOOOO arsenalovci...da vas pošaljem na lađenje do posle mečeva? Još mi ovde niste jeli džigericu

Kad god verujem u ovog Stana, on u sebe ni mrvicu
                      Neka pobede Nole i Arsenal, može Utd. i kao četvrti

Spoiler
                      da izgubi u kvalama za Ligu šampiona, pa izdominira u Ligi Evrope.

Comment

• Gokaro falis nam dole, vrati se

Sve zavisi gdje je Nole u mislima, u Rimu ili u Parizu. Ublizu je to geografski.
                        sigpic
                        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Džabe se trudiš gokara, spojlere od neprijatelja ne otvaram..mada je sve dobro dok i oni nisu u spojlerima.

Originally posted by bojanaBG View Post
                          U 16h
                          Taman... valjda će biti expresan...
                          sigpic

Comment

Džabe se trudiš gokara, spojlere od neprijatelja ne otvaram..mada je sve dobro dok i oni nisu u spojlerima.
                            Kakvi crni neprijatelji, to je samo lagano peckanje.

Comment

• Stan je bio ocajan. A da Federer zna kako da ga navede na samoubistvo, zna. Nevjervatno kako mu je efikasan BH slajz na ovakvoj podlozi za igraca kao Stan.

Comment

Džabe se trudiš gokara, spojlere od neprijatelja ne otvaram..mada je sve dobro dok i oni nisu u spojlerima.

Taman... valjda će biti expresan...
                                Na koga mislis, na Novaka ili na Rodzera?
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X