Квалификације, друга рунда, Ћорић и наш Дуле Лајовић, е да видимо и тај меч који ускоро почиње!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rim 2015.
Collapse
X
-
Originally posted by Mario Ancic View PostValjda će naći koji dobar noćni klub u Rimu hebo tenis,ovi u Zagrebu su postali premali za njegačudo kak je i jučer dobio u TBu 3 seta 400+ igrača,iako što je najjače vjerovatno će i upasti ko LL
Zanimljivo, ali ne i neocekivano, ipak je on neizivljen decak.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostZnaci vec krenula da udara "slava" u glavu?
Zanimljivo, ali ne i neocekivano, ipak je on neizivljen decak.) dok još nije bio toliko poznat,ali nzm teško mi ga kritizirati radi toga samo se sjetim sebe u 18 godini
valjda on zna šta radi,svako se mora ispuhati jednom,samo da ne pretjeruje
Comment
-
Originally posted by Brakovic View PostVec dugo posecujem sport klub forum i citam uglavnom o teniskim temama, pa sam resio da vam se pridruzim. Sto se tice Rima, Novak voli da igra tamo, publika ga obozava (setimo se samo kakvu je podrsku dobio prosle godine zbog poplava u Srbiji), ocekujem da igra u zavrsnici turnina. A sto se tice Nadala, ne vidim prepeku u Federeru koji mozda i ne dodje do polufinala, iako je Rim jedna od retkih titula koja mu nedostaje, zelja je velika ali ove godine cak i pored itule u istanbulu jako je nubedljiv na sljaci. Ukoliko Nadal osvoji Madrid po meni on ce biti glavni favorit za osvajanje, pa cak i protiv Novaka.
Nadal nema šanse u Rimu.To Nole brani peškeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Mislim ... nigde ni linka zvaničnog turnira...moram da jurim sada po netusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMislim ... nigde ni linka zvaničnog turnira...moram da jurim sada po netu
Ova sadašnja instant otvaranja ne priliče baruštini za koju se nekada sa pravom smatralo da je jedna od kvalitativno vodećih na ovim prostorima.sigpic
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostZato jer je srušena jedna od lepših tradicija u baruštini ovdašnjoj a to je otvaranje tema. A da je bilo sjajnih otvaranja, bilo je, taman zgodnih da se stariji podsete dok je mlađarija nešto mogla i naučiti.
Ova sadašnja instant otvaranja ne priliče baruštini za koju se nekada sa pravom smatralo da je jedna od kvalitativno vodećih na ovim prostorima.
Najlakse je editovati prvi post, tako da ako neko bas zeli da napise istoriju turnira, to je uvek moguce.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNesto nisam primetila da si se ti otimao da otvaras teme.
Najlakse je editovati prvi post, tako da ako neko bas zeli da napise istoriju turnira, to je uvek moguce.sigpic
Comment
Comment