Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo samo Nadal moze stici I da uspe da se ne upeca

Comment

• Originally posted by Monfa View Post
      Pa sta je pogresno tu imaju pravu da rasporede nosioce bez obzira na ranking
      Osim W, koji ima svoju formulu, svi ostali slemovi gledaju zvanicni ranking, plus je direktor turnira izjavio da nece Nadal imati bilo kakve povlastice
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Kako se Rafa bodri, ali Sten ne popusta-iz svakog udarca mu izbija odlucnost da pobedi
        Posle dugo vremena,velika pobeda za Stena
        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Dobar Stanimal
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Osim W, koji ima svoju formulu, svi ostali slemovi gledaju zvanicni ranking, plus je direktor turnira izjavio da nece Nadal imati bilo kakve povlastice
            Izjavo je da nece dobiti povlastice, ali mogli su da mu daju da bude 4. nosilac da su hteli

Comment

• Tabanje

Comment

• Nacekacemo se da se desi fedal mec. Jedino da ovaj nastavi da pada na rang listi pa da se nadju negdje tipa u trecem-cetvrtom kolu
                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Izjavo je da nece dobiti povlastice, ali mogli su da mu daju da bude 4. nosilac da su hteli
                  To bi onda značilo menjanje pravila.
                  Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                  Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                  "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Zao mi je Nadala!

Od ovakvog Nadala Novak ne moze da izgubi. Ali zato moze od ovakvog Vavrinke, Marija, Nishikorija i Federera.
                    Last edited by NI; 15-05-15, 23:47.

Comment

Ali poenta je da nece, i to je bilo vec u vestima, a Visko to ocigledno nije procitao, to je poenta price, da je komentator koji se vise ne sprema za meceve.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ma kakve gluposte bre, ako mu daju tu protekciju to ce biti sramota epskih razmera. Razbiram da je bio povredjen ili nesto slicno pa ajde, ali ovako kad sam ne moze da zadrzi ranking i kad se raspada ne treba mu pomos organizatora. Eto mu sad mogucnost da dobije Novaka jos u 1/4 finalu, a i pre toga mnogo gori zdreb.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by Drunken Whaler View Post
                          Nacekacemo se da se desi fedal mec. Jedino da ovaj nastavi da pada na rang listi pa da se nadju negdje tipa u trecem-cetvrtom kolu
                          Prvom
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            A Bojana reci mi da li sada Rafa takodje gubi i termine meceva na koje je navikao? Npr. vise nece igrati poslednje meceve dana nego ono, pre podne, popodne kad je sunce najmocnije?
                            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• a Role uveliko kunta

sigpic

with experience.

Comment

• Napravi brejk na 3-3 u 1.setu i potom napravi 5 grešaka iz FH, poslije toga ima 4. set lopte u TB, odigra ziheraški i popuši TB. Samopouzdanja nema, krene u mec solidno ako protivnik ne poklekne Nadal se pogubi, povuce se nazad i šparta a tako ne ide. Ne znam da li je to moguce ali na RG moze otici skroz opusten bez pritiska pa da iz toga izvuce nesto ali tesko se moze nesto ocekivati na RG, nije Nadal igrac koji ce preko noci naci samopozudanje i formu. Loše je ovo sve, valjda on zna sta i kako ako ne osvoji RG.

Comment

Working...
                                X