Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zato što bi Fed imao veće šanse sutra sa Rafom nego sa Stenom
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Stan zakucava! Kakav meč!

Comment

• To je to, rekao sam 6-2 ili 6-1, ostaje da Stan potvrdi to.
        Ja ne vjerujem svojim ocima da ovo gledam, prosao sam kroz mnogo krizne momente u karijeri Nadala ali ovo je neshvatljivo, nenormalno, ne znam kakvo vec.

Ja sam veoma, veoma razocaran.

P.s. Ako nekako Stan nadje nacin da izgubi ovo, zaista mu treba dati medalju.
        OVAKO

Comment

• Tezak raspad Nadala, ovo sto igra je cist kriminal. Stan manje los i to je sve. Nadal je veceras podelio poklona koliko nije za zivota
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Igra ovaj Stan-D-Stena za sve pare sampionski.Ovakom igrom kad igra ni Nadal i Djokovic zajedno mu nemogu nista.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
              Zato što bi Fed imao veće šanse sutra sa Rafom nego sa Stenom
              Ne postoji pravi Fedov navijac koji navija za Nadala u danasnjem mecu
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
                Igra ovaj Stan-D-Stena za sve pare sampionski.Ovakom igrom kad igra ni Nadal i Djokovic zajedno mu nemogu nista.

Komentar za anale ovog foruma.
                OVAKO

Comment

• Ajde Rafa majku mu, sastavi se...

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    P.s. Ako nekako Stan nadje nacin da izgubi ovo, zaista mu treba dati medalju.
                    Jeste choker ali bas toliki nije. Ovo ni Lajovic ne bi ispustio
                    Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                      Rapored za sutra.
                      Wawac ima odličnu priliku(u noćnom terminu) da dobije Rafu,a Rafa(kome uslovi neće odgovarati) ima priliku da konačno dobije top 10 igrača i digne samopouzdanje-tu je samo pitanje ko će se bolje prilagoditi i na koju su nogu ustali...Ipak blagu prednost dajem Nadalu ,ali neću se iznenaditi i ako Sten the Man dobije.
                      Ovo bi čak mogao da bude i meč dana...
                      Rekoh ja.Sten the man.

Originally posted by Marija81 View Post
                      Jao Stefane,kako ću sutra da se sladim kada Wawac razbuca Raficu
                      Ispunjavam sva obećanja.To je ono što si zezao za Novaka,ali više mi nije gušt,sada mi čak i žao Rafice

Originally posted by bojanaBG View Post
                      Ne postoji pravi Fedov navijac koji navija za Nadala u danasnjem mecu
                      Kako kada ste ,do duše neki od vas, ceo dan navijali za novi meč Feda i Rafe?
                      Last edited by Marija81; 15-05-15, 23:20.
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Daj bre Rafa preokreni to. Opalo mu samopouzdanje strasno, bas se to vidi na poslednjih nekoliko turnira.
                        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                          Jeste choker ali bas toliki nije. Ovo ni Lajovic ne bi ispustio
                          Pa zato i kazem to.
                          Vidi lika, vamosira, bodri se, zalostan je.
                          OVAKO

Comment

• Vratio se Stan, kako bombarduje sa obe strane- milina ga je gledati-a pri tome Rafa daje sve od sebe
                            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Pa rafa ovde brani finale ode još 600 bodova?Ili grešim?

Comment

• Sad mi je pomalo žao Rafe.

Comment

Working...
                                X