Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Numu Japanci
    sigpic

Comment

• Izuzetno vazan prvi set, i sampionska realizacija na kraju
      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Ako slucajno Novak izgubi od ovakvog Keija ondak nek okaci reket o klinu. KRiminalno igra Japanac.
        OVAKO

Comment

• Comment

• Vrhunski tenis, 10 vinera i 26 UE
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Mnogi su Stefi gubili od losijih pa nisu kacili rekete o klinove.
              Japanac kad gubi od Novaka igra kriminalno kad ga je pobedio ugra kao niko. Zanimljivo.

Comment

• Pazi ovo imao covek 3 vinera i 16 ue i Novak jedva uzeo set (spasavao dve brejk lopte kada je servirao za isti). A sa ovakvom statistikom je moralo da bude 6-1 za Novaka.... Ali dobr osamo neka je uzeo, da vidimo dalje.
                Samo poklanjaj, samo daruj ... velikodusan covek nema sta ...
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sjajan prvi set, malo kvari utisak to sto nije ubedljivije dobio, ali je demonstrirao kako treba protiv Japanca. Dosta miksa, ceste promene ritma cime oduzima tempo Keiju i ne dozvoljava mu da razvije svoju prepoznatljivu ofanzivnu igru. Greske koje je Kei pravio dobrim delom su posledica nervoze jer je prosto nemocan da nametne svoj ritam. Vrhunska taktika, nadam se da ce u drugom nastaviti u istom stilu.
                  Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• 3/16 kod Keija
                    Novak dobro igra BH paralelu danas.
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                      Mnogi su Stefi gubili od losijih pa nisu kacili rekete o klinove.
                      Japanac kad gubi od Novaka igra kriminalno kad ga je pobedio ugra kao niko. Zanimljivo.
                      Novak je kvalitetniji teniser od Nisikorija tu nema nikakve sumnje. Ali valjda nisi slep da vidis kako igra Japanac danas... Ja zelim vrhunski tenis, ne da se neko raspada po terenu.
                      OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                        Novak je kvalitetniji teniser od Nisikorija tu nema nikakve sumnje. Ali valjda nisi slep da vidis kako igra Japanac danas... Ja zelim vrhunski tenis, ne da se neko raspada po terenu.
                        Sa ovakvim uslovima za igru drugačije i ne može,a znamo koliko Novaku smeta vetar.A Nišikori je očajan ceo turnir.

Ali najveće iznenađenje,bar meni je Novak na mreži 100%.
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Lajani pokazao da je dobra bila a on se jos pola sata guzi i gleda u nju... E zbog takvih stvari ga nikada necu voleti... Japi obican.
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Dobro ipak je sljaka, zna da zavara neki trag. Nije Nisikori nekorektan igrac.
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                              Stefi zelis li vrhunski tenis i da se Rafa muci pa cak izgubi ili ocajan tenis a da Rafa dobije?

Kei je krenuo na sve ili nista, bice opasno.

Comment

• Pobedi se u zube ne gleda.Meni uopšte ne smeta da Novak i sa ovakvim igrama dobija mečeve,ipak je to ono što se broji.Naravno ,bilo bi lepše i zanimljivije da gledamo vrhunski tenis,ali Novakovu igru ovde ja bih opisala onom narodnom "prema svecu i tropar"-ukratko- igra prilagođena igri protivnika i štedi se maksimalno.
                                Što se tiče Rafe -ode on večeras pa u Pariz kao 8.
                                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Working...
                                X