Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nadal jednostavno ima takav zreb da je moguce da njegova forma do RG i dalje ostane enigma za sve. Ja zelim da ga vidim kako dobija neki mec u kom ce mu protivnik pruziti ozbiljan otpor, ali tesko da cemo (sem finala) vidti takav mec sa Rafaelom kao jednim od protagonista. Mozda Federer, ili Fonjinji ali tesko.
    Ali ud dobar zreb na RG on svakako moze do titule (pricam o Rafaelu), to nemoj da se lazemo, to je fakat. Ja mislim da u koliko novak bude psiho-fizicki na nivou koji ocekujem od njega da je veci favorit za titulu u odnosu na Rafaela, ali to je samo moje misljenje.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• NI

Sand je upotrebio jednu rijec, a ta rijec je psiho-fizicki. Ti to sto kazes jeste stoji, ali Novak ne moze to da drzi celi mec, nazalost. Zato su I te seste brzine koje vi pominjete povremene, a ne konstantne. Rafa kad je na vrhuncu celo vreme igra u petoj, sa vrlo male prelaze u cetvrtoj. Inace I on ima sesta brzina koju smo videli u nekoliko navrata.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
      OVAKO

Comment

• Kakvo ludilo,ajmo Fogna!
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
          NI

Sand je upotrebio jednu rijec, a ta rijec je psiho-fizicki. Ti to sto kazes jeste stoji, ali Novak ne moze to da drzi celi mec, nazalost. Zato su I te seste brzine koje vi pominjete povremene, a ne konstantne. Rafa kad je na vrhuncu celo vreme igra u petoj, sa vrlo male prelaze u cetvrtoj. Inace I on ima sesta brzina koju smo videli u nekoliko navrata.

Ja svoje misljenje baziram:

70% na osnovu tri zadnja RG-a. Sva tri je dobio Rafa. i
          30% na osnovu zadnjih 5 mastersa na sljaci (3:2 za Novaka)

Comment

• Steta, raspao se Fabio u TBu, a osvojio je vise poena od Berdiha i bio je bolji tokom celog 3.seta.
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Odlican mec. Berdih je u strasnoj formi od pocetka sezone ali nikako to da materijalizuje nekim trofejom. Tesko da ce i u Rimu biti drugacije, mada je favoriti u qf protiv Federera, ali onda ga ceka Rafa sto je ipak nemoguca misija.

Sad da vidimo koliko ce Viktor uzeti gemova protiv Japanca
              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Ja drzim da su trenutno kladionice u pravu sto se RG tice. A to je trenutno stanje. Djaba Nadalu forma ako krahira neki sledeci mec kao u Madridu.
                A kako je pao Fabio na kraju. Steta.
                Last edited by Niki; 14-05-15, 18:17.

Comment

• Kako Viktor nabacuje ne bi Japi sam sebi bolje nabacio za pasing.
                  OTAC Viktor!
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Novak previše skraćuje poene.Zašto?Taktika ili ruka-pitanje je sada.Beluči odličan.Žao mi što je Fabio izgubio,realno je igrački bio bolji,ali...Vića će opet neki maraton da odigra.Na RG Nadal neće doći do finala.
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Krati poene, zuri vraca PIK, polako, samo da je zdrav.

Comment

• Sad je vreme za Novakov brejk i set.
                        Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Jel Novak los ili Tomas se drzi jako dobro?

OVAKO

Comment

• Nije mi jasno zasto pravite boga od Nishikorija ?? Nije toliko dobar koliko sto ga pravite ...

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                              Jel Novak los ili Tomas se drzi jako dobro?

Novak nista specijalan, Beluci u transu.
                              Originally posted by V.Patcev View Post
                              Nije mi jasno zasto pravite boga od Nishikorija ?? Nije toliko dobar koliko sto ga pravite ...
                              Ni meni druze.

Comment

• Fina igra, dinamican protivnik- bas sto treba za Nola u ovoj fazi/servis i Bh DTL/
                                Viktor se obzirom na njegov stil igre, dostojno drzi protiv Keia
                                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

Working...
                                X