Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rim 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Madrid je prošlost, Rim sadašnjost, oba meča u Rimu odlična, mene to veseli. Nije imao top protivnike ali polako. Wawrinka bi bio idealan protivnik!

Originally posted by shminka View Post
    Prevarili su ga sa terminom u Madridu
    Apsolutno, i ove i proše, koliko on ne moze bez sunca toliko Škot ne može po suncu

Comment

• Razumljiva odluka Marija. Ali nije trebao uopste da igra. Ovako je malo nefer prema organizatorima. S druge strane, odigrao je jedan mec u uslovima na nadmorskoj visini. To ce mu pomoci na RG-u.

-------------------

Rafa je drugi igrac na suvoj sljaci po danu u odnosu na bilo koje druge uslove. A Midrid. Koja ironija sudbine. Em je na nadmosroj visini, em se finale igra navecer, em je terne klizav... Sve da otezaju Rafi.
      Last edited by NI; 14-05-15, 13:01.

Comment

• NI

Nema odgovor na pitanje za to sto se desilo Nadala u Madridu. Cak se i on smejao na samog sebe pri kraju drugog seta, kao u fazonu: Pa sta ja radim, jel sam normalan...

Za razliku od Barselone, Rio, pa i veci deo MC-a, ovo sad je stvarno predobro, samo se nadam da ce istu igru da prebaci i na jace protivnike.
        OVAKO

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Razumljiva odluka Marija. Ali nije trebao uopste da igra. Ovako je malo nefer prema organizatorima. S druge strane, odigrao je jedan mec u uslovima na nadmorskoj visini. To ce mu pomoci na RG-u.

-------------------

Rafa je drugi igrac na suvoj sljaci po danu u odnosu na bilo koje druge uslove. A Midrid. Koja ironija sudbine. Em je na nadmosroj visini, em se finale igra navecer, em je terne klizav... Sve da otezaju Rafi.
          Pa probao covek, jedan mec, jos pobedio ali uvideo da je preumoran i odustao. Nije ni sam verovatno bio siguran da li ce izdrzati ili nece.
          A to sto se tice organizatora, ipak im je on doneo vise love sto se pojavio tu na nekoliko dana i odigrao jedan mec, nego da nije uospte dolazio i da je umesto njega igrao neki LL i slicno...
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Skotova odluka se moze protumaciti samo na jedan nacin: ide na trofej u Parisu.

Rim mu je bio izuzetno znacajan zbog borbe za prvo mesto i ne verujem da bi se odlucio na ovaj korak da nema najvece ambicije na RG-u, a igra ove sezone daje mu svako pravo da tako razmislja.

Nadalova forma ide uzlaznom linijom i nema nikakve sumnje da ce u Parisu biti ogroman favorit i man to beat. Desilo se finale Madrida ali to ne menja mnogo na stvari. Rafa je uvek ranjiv u tom delu sezone, a tome treba dodati termin, uslove i odlicnog Skota kao faktore koji su ucinili da izgleda losije nego sto stvarno jeste.
            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              NI

Nema odgovor na pitanje za to sto se desilo Nadala u Madridu. Cak se i on smejao na samog sebe pri kraju drugog seta, kao u fazonu: Pa sta ja radim, jel sam normalan...

Za razliku od Barselone, Rio, pa i veci deo MC-a, ovo sad je stvarno predobro, samo se nadam da ce istu igru da prebaci i na jace protivnike.
              Postavio sam nekoliko pitanja:

A onaj drugi, mec sa Marijem? Zasto? Kako? Hoce li se ponoviti? Moze li se eliminisati?
              Najvaznije je ono masnim slovima. Inace njegova partija protiv Berduiha je bolja od ovoga sto smo vidjeli danas. Mec sa Ihanom nije u istoj kategoriji.

----------------

@ Sandu

Sto toliko branis Marija? Bio je apsurd da igra Rim.

----------------

Originally posted by Navras View Post
              Skotova odluka se moze protumaciti samo na jedan nacin: ide na trofej u Parisu.

Rim mu je bio izuzetno znacajan zbog borbe za prvo mesto i ne verujem da bi se odlucio na ovaj korak da nema najvece ambicije na RG-u, a igra ove sezone daje mu svako pravo da tako razmislja.

Nadalova forma ide uzlaznom linijom i nema nikakve sumnje da ce u Parisu biti ogroman favorit i man to beat. Desilo se finale Madrida ali to ne menja mnogo na stvari. Rafa je uvek ranjiv u tom delu sezone, a tome treba dodati termin, uslove i odlicnog Skota kao faktore koji su ucinili da izgleda losije nego sto stvarno jeste.
              Navras,

U straha su velike oci.

Mariju je sigurno bitniji RG nego Rim. Da je nastavio, vjerovatno bi izgubio od Ferera, mozda vec i danas od Gofana. A ako je stvarno odustao zbog toga sto ide na trofej u Parizu, onda je izgubio smisao za realnost. Postoje dva igraca koji su bitno veci favoriti: Nadal i onaj koga ti ne pominjes. A ako mu je borba za prvo mjesto primarna vec sada, onda je jos vise izgubio smisao za realnost.

Nadal tek treba da dokaze da nece puknuti kad ga neko ozbiljno ugrozi. Ako to dokaze, onda je prvi favorit u Parizu, po suncanom vremenu naravno. Po kisnom nije.

Ovo pisem pod pretpostavkom da ono sto si napisao za onoga kojeg ne pominjes nije tacno, iako se pribojavam da moze biti tacno.
              Last edited by NI; 14-05-15, 13:43.

Comment

Postavio sam nekoliko pitanja:

Najvaznije je ono masnim slovima. Inace njegova partija protiv Berduiha je bolja od ovoga sto smo vidjeli danas. Mec sa Ihanom nije u istoj kategoriji.
                Slazem se. Ilhan je bio fasciniran od toga sto je igrao protiv Nadala pa u veci deo meca se samoubio greskama. Isner pod default je igrac koji ne daje ritam, ne mozes da udjes u udarac protiv njega. Ali ono protiv Berdiha je bilo bas brutalno, odradio ga tek tako. Ali nadam se da ce sutra potvrditi dobru igru iz prva dva kola, a hocu to da bude protiv Stana.
                Last edited by Stefan-kobe; 14-05-15, 13:14.
                OVAKO

Comment

• Опет се од сваке Рафине победе прави велики капитал, полако људи, да не буде као у Мадриду....
                  sigpic

Comment

• Nije Nadalu problem nivo igre vec izvesno vreme, vec kontinuitet u mecu i u nekoliko meceva, bez drasticnih padova. Neka stekne on taj kontinuitet, pa videcemo onda.
                    A, otkazivanje Murraya . . . Pa nije ni trebao doci.
                    Last edited by Niki; 14-05-15, 13:27.

Comment

• NI ne branim ga, stavise Novaku lakse ovako, ali opet dobiti umornog Skota i nije neki podvig, mada dobiti ga jos jednom (koji vec put uzastopno ni sam ne znam zabrojao sam se ) i to na sljaci je svakako dodatni + za Novaka a - za Mareja. Toga je i Endi svestan, pa je iskusno izbegao eventualni duel izmedju njega i Novaka / Nisikorija, jer budimo realni mnogo bi bilo toliko meceva za tri uzastopne nedelje.
                      Last edited by Sandugp; 14-05-15, 13:34.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Navras,

U straha su velike oci.

Mariju je sigurno bitniji RG nego Rim. Da je nastavio, vjerovatno bi izgubio od Ferera, mozda vec i danas od Gofana. A ako je stvarno odustao zbog toga sto ide na trofej u Parizu, onda je izgubio smisao za realnost. Postoje dva igraca koji su bitno veci favoriti: Nadal i onaj koga ti ne pominjes. A ako mu je borba za prvo mjesto primarna vec sada, onda je jos vise izgubio sanse za realnost.

Nadal tek treba da dokaze da nece puknuti kad ga neko ozbiljno ugrozi. Ako to dokaze, onda je prvi favorit u Parizu, po suncanom vremenu naravno. Po kisnom nije.

Ovo pisem pod pretpostavkom da ono sto si napisao za onoga kojeg ne pominjes nije tacno, iako se pribojavam da moze biti tacno.
                        Ne radi se tu o bilo kakvom strahu, prosto analiziram. Moze se nekome uciniti da malo precenjujem Skota ali covek igra jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri, da li ce biti najuspesnija to cemo tek videti.

U Parisu postoji samo jedan favorit, ostali imaju vece ili manje sanse da ga ugroze i eventualno dodju do trofeja. Tako je bilo svih ovih godina, tako je i sada. Ako Novak i Kei mogu da razmisljaju o tituli ne vidim zasto Skot ne bi mogao? Do sad ima jednako uspesnu sezonu na sljaci kao Novak i dosta uspesniju od Japanca. Igra odlicno ovog proleca, u odlicnoj je formi i puca od samopouzdanja i uz to na RG nece imati bilo kakav pritisak. Potpuno je legitiman kandidat.

Sto se tice borbe za prvo mesto, razlika na race-u je nekih 1700 poena, s tim sto ce se povecati nakon Rima. Nakon sljake ide deo sezone koji mnogo vise odgovara Skotu zato je kljucno da zaostatak ne bude preveliki. Ne vidim zasto vec sada ne bi razmisljao o tome? Uvek treba imati najvise ambicije, bar ja tako mislim.

Novak je svakako drugi favorit u Parisu ali kao sto vec rekoh samo je jedan pravi favorit, drugi samo rasporedjuju preostali procenat. Novak trpi i najveci pritisak,koji je, to je bar moj utisak a vidim da se delimicno slazes, vec poceo da se oseca. Poslednje sto treba da uradimo mi navijaci je da taj pritisak povecamo nerealnim ocekivanjima. Neka odigra najbolje sto moze, pa sta bude, nije kraj sveta ako ne uspe. Sansi svakako ima ali na pariskoj sljaci, u dnevnoj varijanti i sa suncem iznad glave jasno je ko je veliki favorit.
                        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• I Serena se povukla

chiara gambuzza ‏@ChiaraGamTWI
                          Serena Williams is out from Rome.
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Thiem je naslednik Wawrinke..
                            sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                              Ne radi se tu o bilo kakvom strahu, prosto analiziram. Moze se nekome uciniti da malo precenjujem Skota ali covek igra jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri, da li ce biti najuspesnija to cemo tek videti.

Analiziras, ali ima i malo straha. Ovdje ja Mari dosta podcijenjen, ali ti ga malo precjenjujes. Za sada ima odlicnu sezounu, ali ni Nadal ni Federer nisu top. Pri tom je izgubio 3 puta od Novaka. Sve na znacajnim turnirima. Jeste da je konacno pokazao da je sljakas ali zaostaje za dvojicom prvih.

U Parisu postoji samo jedan favorit, ostali imaju vece ili manje sanse da ga ugroze i eventualno dodju do trofeja. Tako je bilo svih ovih godina, tako je i sada. Ako Novak i Kei mogu da razmisljaju o tituli ne vidim zasto Skot ne bi mogao? Do sad ima jednako uspesnu sezonu na sljaci kao Novak i dosta uspesniju od Japanca. Igra odlicno ovog proleca, u odlicnoj je formi i puca od samopouzdanja i uz to na RG nece imati bilo kakav pritisak. Potpuno je legitiman kandidat.

U Parizu su dva favorita. Rafa i Novak. Poneko misli da je Rafa malo ispred. Drugi, ukljucujuci i mene, da je Novak malo ispred. Ima i onih, kao sto su kladionice, koji misle da je Novak daleko ispred. Kei i Mari mogu razmisljati o dobrom rezultatu pa i tituli. Ali ne mogu ici na titulu. To je malo previse.

Sto se tice borbe za prvo mesto, razlika na race-u je nekih 1700 poena, s tim sto ce se povecati nakon Rima. Nakon sljake ide deo sezone koji mnogo vise odgovara Skotu zato je kljucno da zaostatak ne bude preveliki. Ne vidim zasto vec sada ne bi razmisljao o tome? Uvek treba imati najvise ambicije, bar ja tako mislim.
                              To je tacno, ali Madrid je prvi ozbiljan turnir koji je Mari osvojio u zadnjih 20 mjeseci. Prije prvog mjesta mora bi mu biti na pameti neki GS. U prvom redu Uimbldon, potom USO a tek onda i RG.

Novak je svakako drugi favorit u Parisu ali kao sto vec rekoh samo je jedan pravi favorit, drugi samo rasporedjuju preostali procenat. Novak trpi i najveci pritisak,koji je, to je bar moj utisak a vidim da se delimicno slazes, vec poceo da se oseca. Poslednje sto treba da uradimo mi navijaci je da taj pritisak povecamo nerealnim ocekivanjima. Neka odigra najbolje sto moze, pa sta bude, nije kraj sveta ako ne uspe. Sansi svakako ima ali na pariskoj sljaci, u dnevnoj varijanti i sa suncem iznad glave jasno je ko je veliki favorit.
                              Mi na ovom forumu ne povecevamo taj pritisak. A ako je Novak vece poceo da pomalo drhti od straha, onda je to zabrinjavajuce, iako je i razumnjivo. Ono pecanje se ne zaboravlja lako.
                              Moji odgovori.

Comment

• Endi pobegulja
                                Mogao je kao što nije da pusti nekog kome se igra. Odjednom se rob osetio strašno umornim a koliko juče eto nije
                                sigpic

Comment

Working...
                                X