Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA 2K

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ljudii skinetee verzijuu sa NBASpot-a...
    ide nesto NBA 2K12 3DM+Crack i ondaa radii online.

Comment

• Evo ja sam napravio Association , pa nek neko proba da udje

Zove se Asocijacija SK , password je sportklub , pa nek proba uci neko kome radi online
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Dale je l' imas neke patch-eve, rostere i tako to?

Comment

• Samo onaj s rookieima i onaj da normalne ruke budu , nista vise

Comment

• Originally posted by Dale View Post
            Samo onaj s rookieima i onaj da normalne ruke budu , nista vise
            Evo sad cu ja da probam da udjem.

EDIT: Nece nikako, ukoci se kod Loading, please wait...
            Last edited by Dusan; 18-02-12, 17:40.

Comment

• Dale jesi ti ovaj "Ole Ole"?

Comment

• Ma bio sam , ali nista od toga , opet mi je istekao account

Comment

• ovamooo na NBA2K.com pisee da ti account jos radi?

Comment

• Pozz
                    Treba mi hitno, nazalost nemam vremena da citam ceo topic, pa ako moze pomoc .

Imam piratsku verziju za PC 2k12, napravio sam account, medjutim kada idem na update roster, pc ga downloaduje, ali ne mogu nikako da ga snimim, skidao i fajlove i stavljao ih direktno u saves, ali i to nece, moze pomoc ?
                    Znam da je prosle ili pretprosle godine trebao da se skine neki oficijelni patch i update, kao i novi crack da bi to fuknkcionisalo, da li je to i sada slucaj ?
                    sigpic

Comment

• Kada ti odradi update, resetujes roster i onda bi trebalo da radi.;)
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• komeee radi onlinee neka udjee u Asocijacijuu

Comment

• Meni radi da li cemo veceras igrati.
                          "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Jao kako rasturam sa Klipersima. Nekako sam se uspio izboriti za PO i u prvoj rundi mi je na put stala ekipa Trail Blejzersa i prvi sam match izgubio u produzecima iako sam u jednom trenutku imao +20. U drugom matchu sam preokrenuo visoko vodstvo koje su igrali i izborio sam se za odlucujuci match. Odlucujuci match sam ih rasturio oko 20 razlike ali sve se to izdesavalo u zadnjoj cetvrtini gdje sam samo lupao trojke i svaka je ulazila, nevjerovatno Sad igram sa Lejkersima koje sam nabusio u regularnom djelu i nadam se da ce tako biti i sad, a uz sve to, vratio mi se i Viliams koji je bio povrijedjen na 40tak dana.

Inace prvu i drugu rundu igram na best of 3, finale konferencije na best of 5 i veliko finale na 7.
                            Imam jos jedno pitanje, sta znaci ono fast game, normal game, slow game?

Comment

• Sa Klipersima samo rokas alley-oop, pogotovo na Blake-a i nema zime...

Imam jos jedno pitanje, sta znaci ono fast game, normal game, slow game?
                              To ti je za brzinu samog gameplay-a, najbolje ti je da bude na normal, mada to nije toliko bitno, ti stavi kako ti odgovara...
                              Last edited by Freshman; 25-02-12, 19:49.
                              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                              -Jürgen Klopp

Comment

• Ma normal mi i stoji, a Grifin je zivotinja samo takva.. Griffin sluzi za zakucavanje a Kaman za ofanzivne skokove i njih 2 su mi dosta toga dobrog donjeli

Comment

Working...
                                X