Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA 2K

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stepback cross (mislim na onaj koji Wade cesto koristi i koji je iskoristio MJ za pobednicki kos protiv Jute) je Turbo, right arrow i nakon toga brzo, u isto vreme clutch, down arrow i left arrow. Obican cross je Turbo, Clutch i right/left arrow i spin/roling je, nemoj me drzati za rec, turbo, clutch, down arrow i left arrow... sve u svemu, batali tastaturu

p.s steta sto vise ne postoji jedan taster za iso poteze, nego sada umesto toga postoji taster za igru ledjima...

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
      Stepback cross (mislim na onaj koji Wade cesto koristi i koji je iskoristio MJ za pobednicki kos protiv Jute) je Turbo, right arrow i nakon toga brzo, u isto vreme clutch, down arrow i left arrow. Obican cross je Turbo, Clutch i right/left arrow i spin/roling je, nemoj me drzati za rec, turbo, clutch, down arrow i left arrow... sve u svemu, batali tastaturu

p.s steta sto vise ne postoji jedan taster za iso poteze, nego sada umesto toga postoji taster za igru ledjima...
      To je zato sto hoce da rade na osecaju vise, motorika igraca nikad bolja, i driblinzi su raznovrsniji.

Comment

• Nervira me sto u kontri se igraci otele dok posalju pas drugom igracu.Pritisnem S(taster za dodavanje ) milion puta dok posalje pas,ali tada vec bude kasno. Bas mnogo napada mi tako propadne.
        Sada sam igrao protiv SA,kompjuter ne moze promasiti trojku jbt.
        P.S. Kako da prikadam TO,da ne moram cekati uvek?
        Last edited by Black Mamba 24; 13-10-11, 15:18.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
          Nervira me sto u kontri se igraci otele dok posalju pas drugom igracu.Pritisnem S(taster za dodavanje ) milion puta dok posalje pas,ali tada vec bude kasno. Bas mnogo napada mi tako propadne.
          Sada sam igrao protiv SA,kompjuter ne moze promasiti trojku jbt.
          P.S. Kako da prikadam TO,da ne moram cekati uvek?
          fake pass dugme...
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Veliki pozdrav za sve na forumu,ja sam iz Cacka i imao bih jedno pitanje,pre svega veliki sam fan NBA i NBA 2K11 I 12 SIMULACIJE,imam problem posto sam skinuo patch sa novajlijama u nba 2k12,i to pokusav da ubacim u moj SAVE folder,ali problem je sto ne mogu da ga nadjem na mom kompjuteru,kao da je sakriven,msl da ima fora da se ukuca neka sifra u opciju search,i da ti tada pokaze tacnu lokaciju,tako sam resio problem za 2k11 !ako neko zna nesto vise o ovome neka mi odgovori,veliki sam fan uvek bio i ostao Kingsa i nezelim da igram sa njima bez Jimmer Fredetta!!!

Comment

• Je l' imas Win XP ili 7?

Comment

• Brate koristim Windows 7!

Comment

• Evo resenja

1. Open Folder Options by clicking the Start button, clicking Control Panel, clicking Appearance and Personalization, and then clicking Folder Options.

2. Click the View tab.

3. Under Advanced settings, click Show hidden files, folders, and drives, and then click OK.

Comment

• Jel izaso neki patch sa rookiema?

Comment

• Originally posted by M-POT View Post
                      Jel izaso neki patch sa rookiema?
                      Izasla je beta verzija sa nekoliko gresaka

Auuu, priprema NLSC izgleda neki dobar mod za navijanja, sve originalno, kao sa ESPN-a i TNT-a da se bira, i identicna muzika, ne mogu da docekam!
                      Last edited by Dusan; 15-10-11, 17:37.

Comment

• Poz za sve!hvala za resenje mog problema,i ako moze link za patch?

Comment

• Kako ceeeepa

Comment

• Ne skidam igricu dok se LO ne zavrsi

Comment

• Zasto mene ponekad izbaci?Zapravo,ne izbaci vec sve zasteka i postane sve crno.Ni task menager ne moze se aktivirati,moram komp restartovati.
                              Je l' do cracka?
                              Necu ni igrati dok ovo ne resim.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                                Zasto mene ponekad izbaci?Zapravo,ne izbaci vec sve zasteka i postane sve crno.Ni task menager ne moze se aktivirati,moram komp restartovati.
                                Je l' do cracka?
                                Necu ni igrati dok ovo ne resim.
                                http://www.unigamesity.com/how-to-fi...-and-problems/

Vidi da li ti ovde ima sta...meni radi normalno...
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...