Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2015. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo Novak kakav je sad kao da ga je oprao u 2 seta,ajmo po Majami
    sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Ma jebes ti sve sportove kad igrac u prajmu izgleda ko da je boksao 12 rundi, a covjek na drugoj strani ima 34 godine i izgleda kao da je tek izasao na teren
      A onda pogledas rezultat i nista ti nije jasno. Fascinantno!
      It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
        A onda pogledas rezultat i nista ti nije jasno. Fascinantno!
        Ma buraz, ovo je bilo gotovo u svlacionici, meni jos uvijek jasno nije kako mu je oteo onaj set.
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Veoma vazna pobeda za Novaka. Pobedio je sebe, Sunce i Federera... tim redom. Ovaj mec je pokazo da Federer sem WB ne moze da osvoji GS jer fizicki vise ne moze da izdrzi dugacke meceve.

Comment

• ајде Феки иди у пензију више, искида ме на резанце...пусти мало и ми да уживамо..
            sigpic

Comment

• 50 Bravo
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Svaka cast Role, sa ovako ocajnom igrom si uzeo set Djokovicu koji je na vrhuncu, na njegovoj najomiljenijoj podlozi...

ROLE BOGOTAC

idemo po Wimbledon ove godine

Sent from my HTC posto mi se moze
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Al sto lepo ne bude 6 3 6 4 i ne gadjam televizor stvarima koje mi dodju pod ruku..

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Svaka cast Role, sa ovako ocajnom igrom si uzeo set Djokovicu koji je na vrhumcu, na njegovoj najomiljenijoj podlozi...

ROLE BOGOTAC

idemo po Wimbledon ove godine

Sent from my HTC posto mi se moze
                    Nema šanse,i to je naše ove godine
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Ma buraz, ovo je bilo gotovo u svlacionici, meni jos uvijek jasno nije kako mu je oteo onaj set.
                      Pa to sam i ja mislio da svi znaju, ali standardno neka drama i oprastanja. Stvarno je glupo da se busam, ali tenisa nisam gledao ne pamtim juce ipak uhvatio samo par prvih gemova protiv Mareja i sve mi je bilo jasno kao sto sam i napisao. Pritom i uzeo neke sitne novce hvala bogu. Dugo nisam citao ovde ali vidim da i dalje neke stare boljke vladaju. Stvarno je smesno da neke stvari nisu jasne, a eto koji je ovo mec, pogresicu ne znam napamet postavljaju ljudi zna se jedno 40 meceva sa njim i jos 40 sa nadalom, pa ljudi moji nema tu nekog mudrovanja

Meni iskreno nije jasno kako Roger nema bolji skor protiv Novaka kad svaki bogovetni mec protiv njega odigra kao da mu je poslednji + ovaj pajser u proseku daruje jedno 732 poklona po mecu

Comment

• Sta je Kralj izvukao, kakva psiha ljudi moji. BRAVO "MALI" VOLIM TE.

Ovo nema cenu.

Comment

Ja ne znam jesam li koji mec Federera ravnodusnije gledao. Gledam i smijem se Noletu
                          Ti si neki mnogo šaljiv čovek.

Originally posted by Sandugp View Post
                          Jel se to Novaku poklanjas?

Koliko je bolji Novak ovde znaci za klasu, i opet 1-1. Ali da se izmajmunisao za sve pare, jeste... Samo polako i smireno i uzima. Ali brate, smejurija ....
                          Pa naravno da se Novaku poklanja, ima li razloga da to radi Rodžeru, ono u TB je za veliki naklon.

Eto Sandu malo ispeglan h2h, ali ne verujem u preokret do kraja karijere,

Comment

• I da dodam da se za sada uzimaju najbitniji turniri. Good times

Comment

• Slatka pobeda, uvališ mu lažnu nadu pa ga razmontiraš. Novakovanje!
                              sigpic

Comment

• JA sam rekao da nema potrebe za nikakve brige, preocigledno je bilo da ce Novak da uzme ovo. Samo trebalo je to da bude 6-3 6-4, a ne u tri seta. Ovo sto je danas Novak uradio, odnosno negovo glupiranje je mozda bas dobar primer zasto on nema koji Slem vise u svoje vitrine.

To je to, za meni ocekivan rasplet na ovog turnira, s tim sto sam ocekivao Nadala da bude u finalu, a ne Federer, posto se lepo otvorio zdreb Rafi.
                                Cestitko Novakovce.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X