Pravo čovek veli 12-0 na pravim turnirima, turnirčići se ne računaju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2015. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
Originally posted by Srkisa View PostImam ja svoju racunicu ne brini isparavna i to dokazano
Daj samo mi navedite sta cete sve racunati do kraja sezone a sta necete (koje turnire) pa da pocnem da racunam tako i ja ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Meni ovo "miriše" na 2011,a vi kako 'oćete.S tim što ove godine ima da uzme i RG,i Sinsinati...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostZanimljiva ti ta racunica ... Peco jel i ti tako isto racunas?
Daj samo mi navedite sta cete sve racunati do kraja sezone a sta necete (koje turnire) pa da pocnem da racunam tako i ja ...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by pecaros View PostSamo se prioriteti računaju, ostalo su treninzi
Dobicete izgleda i treceg clana, moram vam se prikljuciti.
Samo se postavlja jedno zanimljivo pitanje: Posto je opste poznato da Novak od top igraca igra ubedljivo najmanje turnira godisnje samo slemove masterse i dve 500-tice (evo ove godine je za divno cudo ubacio i jednu 250-icu) da li to po defaultu znaci da mu se do kraja godine racuna SVE sem Pekinga?sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View Posthahaha kakve obrvice
Samo se postavlja jedno zanimljivo pitanje: Posto je opste poznato da Novak od top igraca igra ubedljivo najmanje turnira godisnje samo slemove masterse i dve 500-tice (evo ove godine je za divno cudo ubacio i jednu 250-icu) da li to po defaultu znaci da mu se do kraja godine racuna SVE sem Pekinga?
Comment
-
Roger moralni pobednikUspeo je da otera Novaka u tri seta, sto priznacemo nije mala stvar, pogotovo u tim godinama. Dostignuce vredno divljenja
Novak od sjaja do ocaja ali svakog momenta siguran u konacan trijumf. Samouverenje mu ne manjka ali mogao bi ponekad i laksim putem. Moralo je biti 6:3 6:2.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostZaboravio si opipavanje trave pred Wimbysigpic
Comment
-
-
Originally posted by Sandugp View Posthahaha kakve obrvice
Samo se postavlja jedno zanimljivo pitanje: Posto je opste poznato da Novak od top igraca igra ubedljivo najmanje turnira godisnje samo slemove masterse i dve 500-tice (evo ove godine je za divno cudo ubacio i jednu 250-icu) da li to po defaultu znaci da mu se do kraja godine racuna SVE sem Pekinga?sigpic
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostVeć si ti u klubu samo ti nije javljeno
I sta bi more sta se racuna a sta ne?sigpic
Comment
Comment