Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ono kad si na putu za Zagreb i onda dodjes do polufinala atp 500
    sloboda ili ništa

Comment

• Da nije omlatio Mareja ne bi ga 5 ljudi pomenulo

Ivo konacno pred kamerama veceras
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post

Ali dalje od istine ne mozes da budes...
        OK, mozda gresim, ja nemam problem da priznam kada nisam u pravu.

Sto se tice Novaka, ako zelis, pogledaj finale USO 07 cisto da se podsetis i vidis razliku. Ionako je Fed pobedio pa mozes i da uzivas
        "But Pascal what are you saying?"

Comment

• Originally posted by mark it zero View Post
          Ono kad si na putu za Zagreb i onda dodjes do polufinala atp 500
          а било и оно, одох у завичај да се пензионишем, а они те позову да се опростиш од Вимблдона и ти га освојиш....
          sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Bornina pobjeda je fantastican uspjeh pa taman da je Mari igrao najlosiji mec u zivotu. Biti prosjecan na ATP turu sa 18 godina je sjajan uspjeh.
            Po meni gledajući i Murraya i Nadala nikad nisam vidio da odigraju tako loš meč i to oba protiv Borne,a što je još zanimljivije kolo prije su demolirali protivnike Nadal Bollelia 61 61,a Murray Sousus 60 62,meni se čini da su i previše pocijenjili Bornu,Murray je baš upao u ritam u kojem on slama protivnike,ništa što je pokušavao nije išlo,nije mogo probiti ni na mreži Bornu,probao je i on al bi opet odigrao fantastično Borna,najsmješnije mi je bilo kako stalno gleda u Krajana poslije težih poena,kao da traži njegovo odobravanje da dobro radi

Kritizirao sam ga dobronamjerno od početka sezone,ali na ovome meču mogu samo

Comment

• Borna dosta salje one visoke spinove,bar meni tako delovalo onih par gemova sto sam bacio pogleda i skontao da ne vredi gledati mec,jer je Marej i previse los i previse gresi da bi mec bio vredan gledanja.Cestitke Borni na pobedi
              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Prvo Borni sve cestitke na pobedi
                Treci igrac sveta je odigrao vise nego lose, i ne zasluzuje nikakav komentar
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
                  Po meni gledajući i Murraya i Nadala nikad nisam vidio da odigraju tako loš meč i to oba protiv Borne,a što je još zanimljivije kolo prije su demolirali protivnike Nadal Bollelia 61 61,a Murray Sousus 60 62,meni se čini da su i previše pocijenjili Bornu,Murray je baš upao u ritam u kojem on slama protivnike,ništa što je pokušavao nije išlo,nije mogo probiti ni na mreži Bornu,probao je i on al bi opet odigrao fantastično Borna,najsmješnije mi je bilo kako stalno gleda u Krajana poslije težih poena,kao da traži njegovo odobravanje da dobro radi

Kritizirao sam ga dobronamjerno od početka sezone,ali na ovome meču mogu samo
                  Da, pobjeda Nadala nad Bolelijem se previdja. Uvjeren sam da se malo radi o potcjenjivanju, ne u nekom pezorativnom smislu, nego ono lako cemo. Onda stavri pocnu naopako a tebi se ne da ili nemas snage da stisnes i prebrodis neocekivane probleme koje Borna pravi. Svega toga je sigurno bilo.

Ali to mora biti i Bornina zasluga. Ako nista drugo ono da nije pukao nego je priveo meceve kraju.

Borna, kao i svaki drugi teniser, treba da napravi dva koraka naprijed. Recimo jedan u nerdnih godinu-dvije. Taj treba da ga dovede barem u prvih 20, mozda i bitno bolje, mozda cak i u prvih 5. Onaj drugi, recimo 5 godina od danas treba da ga odvede jos jedan nivo vise. Gdje je taj nivo? To niko ne zna. Evo Dimitrov ne moze da napravi taj sljedeci korak vec 3 godine.

Nezahvalno je prognozirati, ali Borna pokazuje potencijal za GS pobjednika.
                  Last edited by NI; 26-02-15, 13:59.

Comment

• Dimitrov ne moze nista da napravi jer ima Rasida u timu a i glava mu je na nivo ITF raspalog igraca.
                    Inace Borni odgovaraju ove pimplere ili bolje receno igrace sto igraju vise razmene i sto nisu previse agresivni. On je uzeo set Simonu prosle nedelje i bas se dobro drzio protiv njega, samo sto Simon nije pizda kao Mareja pa da sve zivo poizbaca napolju i da se sve vise i vise raspada po terenu, umesto da se trudi da bude bolji. On ima problema sa one igrace koje imaju dobar servis i koji ga sabijaju sa osnovne, odnosno lesno sto ga probijaju.
                    OVAKO

Comment

• Dimitrov osim problema sa trenerom ima sad i problem sa reketom, jer je iz nepozntog razloga presao na Head (sigurno su razlog pare, ali nebitno) i sad se dodatno raspada.
                      Umesto da radi samo na igri i da napreduje u svakom segmentu, on ce sad da izgubi ko zna koliko meseci dok se prilagodi na nov reket. i sto je najgore, promenio je proizvodjaca, sto je bas ogromna promena...
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• sergej zasluzeno odveo tomaza u 3.set...da vidimo nastavlja li se sjeca favorita..

Comment

• Korpa za Masu, pedala za Rasu
                          sigpic

Comment

• Samo mi nije jasno kakve veze ima Sharapova?
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• sa kolikom kolicinom srece igra ovaj stakovski
                              Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• momak ima stila, ali danas forsirati servis volej je kao igrati fudbal bez kostobrana i golmanskih rukavica
                                5-2 i srevis za berdiha.. pakuje kofere ukrajinac, sad moze opusteno da laje protiv rusa i putina na tviteru :-

Comment

Working...
                                X