Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2015. godina
Collapse
X
-
Gledaj Souzu kakva paljevinaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostJa se i dalje potajno nadam da je delimični razlog Novakovog poraza prosle godine na RG protiv Rafe fizicki i zdravstveni(problem sa gripom),a ne iskljucivo igrački sa cime se vecina slaze.Verujem da ce u eventualnom finalu ove godine Novak biti fizicki skroz spreman
Ja se ne slazem sa NI-ja da je Nadal odigrao dobro, za mene je ono juce bilo pravi uzas, a i govor tijela Nadal mi se nije svidjao. Opet je bio bled kao u Melburnu! Ali ovoj je prvi mec na sljaci nakon RG-a prosle godine, tako da vidjecemo sta ce se desavati u nastavka turnira.OVAKO
Comment
-
Holandjanin potpuno ravnopravan
Nakon prpoustene set lopte odmah gubi servis na startu drugog pa predaje, veseloLast edited by ClayWarrior; 19-02-15, 01:57.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostJa se ne slazem sa NI-ja da je Nadal odigrao dobro, za mene je ono juce bilo pravi uzas, a i govor tijela Nadal mi se nije svidjao. Opet je bio bled kao u Melburnu! Ali ovoj je prvi mec na sljaci nakon RG-a prosle godine, tako da vidjecemo sta ce se desavati u nastavka turnira.Beluci je mogao samo pobijediti ako Nadal ima 3-4 grube greske po gemu, sto je Nadal povremeno i imao.
Kako bi to izgledalo da je Nadal bio 100%?
Comment
-
Originally posted by NI View PostJa sam napisao da je Nadal bio 60%, ali i takav je daleko superioran Beluciju, barem na sljaci. Losi Nadal je na sljaci strasan igrac.Beluci je mogao samo pobijediti ako Nadal ima 3-4 grube greske po gemu, sto je Nadal povremeno i imao.
Kako bi to izgledalo da je Nadal bio 100%?OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostTo je tocno. Da bar malo ima u glavi Beluci on bi juce napravio velike probleme Nadalu. Ja ne mogu da shvatim da covjek so takve predospozicije ko Belucija da pravi onakve gluposti na terenu. Vo svakoj logici on bi trebalo da vise muci Nadala od Verdaska... Zanimlivo je bilo sto je na kraju Nadal bio u plusu kad su u pitanju W/UE, 13-12, i to me jako zacudilo. Lik nije imao viner u prvog seta (tako ide rijec), a na kraju ipak napravio 13. Bori se Nadal sam sa sobom, nema jos samopouzdanja, trebaju mu mecevi, nesto kao u 2013, kad zijanio od Zebaljosa i kad se mucio u Sao Paolo... Ali nakon toga osvoijo IW i ostalo je istorija.
Beluci vazi za igraca koji ima mocni FH. Uz to je ljevak. Medjutim u razmjenama FH-FH bi odmah gubio poziciju, sto manje vise znaci i poen. Dakle ostajalo mu je da:
*Izbjegava te razmjena, sto ne moze jer Nadal ima i bolji BH i bolje se krece
*Odmah napada i pogadja, sto je tesko jer ce napraviti puno neiznudjenih
*Nada sa da ce Nadal da promasi, sto je Nadal u pojedinim gemovima cesto radio
Mene je najvise zacudila da Nadalova superiornost u FH-FH razmjenama. Nisam mislio da Beluci moze da pobijedi ali sam mislio da moze da pruzi pristojan otpor. Nije bilo sanse. I po Belucijevom govoru tijela se vidjelo da je shvatio da nema sanse.
Comment
-
Originally posted by NI View PostStefane,
Beluci vazi za igraca koji ima mocni FH. Uz to je ljevak. Medjutim u razmjenama FH-FH bi odmah gubio poziciju, sto manje vise znaci i poen. Dakle ostajalo mu je da:
*Izbjegava te razmjena, sto ne moze jer Nadal ima i bolji BH i bolje se krece
*Odmah napada i pogadja, sto je tesko jer ce napraviti puno neiznudjenih
*Nada sa da ce Nadal da promasi, sto je Nadal u pojedinim gemovima cesto radio
Mene je najvise zacudila da Nadalova superiornost u FH-FH razmjenama. Nisam mislio da Beluci moze da pobijedi ali sam mislio da moze da pruzi pristojan otpor. Nije bilo sanse. I po Belucijevom govoru tijela se vidjelo da je shvatio da nema sanse.
Inace Rafa jos se ne kreta kako treba, bar jedno 5-6 puta je izbacio loptu ramom u orbitu, a to se ne desava kad se dobro namestas na udarce.OVAKO
Comment
-
Cekajte, zar vi ozbiljno analizirate mec Nadala i raspalog Belucija?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Pa smesno je, Beluci vec vise od godinu dana ne moze da se sastavi, sasvim ocekivan rezultat, a mec koj nista ne znaci za sezonu sljakehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostAli zato ima puno bolji servis nego Nadala. Video si kad pogodi slajs servis na prednju stranu da nema odbrane za to. Isto jako dobar mu je bio kick servis na BH stranu Nadala kad je servirao na deuce stranu. On otvarao ceo teren sa tim servisom ali kad trebalo da zavrsi posao on gagjao golube ili dno mreze. Teoretski, Beluci bi trebalo biti tezak protivnik za Nadala.
Inace Rafa jos se ne kreta kako treba, bar jedno 5-6 puta je izbacio loptu ramom u orbitu, a to se ne desava kad se dobro namestas na udarce.Last edited by NI; 19-02-15, 11:18.
Comment
-
Nadal odigrao jedan jedini meč na turniru koji bi bez njega inače spadao u Paja Patak kategoriju i već stižu ocene o njegovoj formi sa projekcijom sve do RG-a.
I to protiv koga? Protiv Thomaz Cocchiarali Bellucci-a koji već duže vreme nema pojma kud udara. Koji je prošle sezone na šljaci samo u Gstadu vezao dve pobede i sezonu na šljaci završio sa 7 pobeda i isto toliko poraza. Vrlo respektabilan protivnik, nema šta.sigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa smesno je, Beluci vec vise od godinu dana ne moze da se sastavi, sasvim ocekivan rezultat, a mec koj nista ne znaci za sezonu sljakeOVAKO
Comment
Comment