Kako si lagano to pronasao, ne i Telegrafove ocjene ili Game Spotove doduse 
Ovo je najvaznije.
Stvar je jasna, PES je dobra zabava s drustvom i to je sve. I to je ok, ako si tinejdzer sa masu vremena koje provodis s drustvom, posebno na Balkanu jer dobijas igru za dz. Imam i ja PES na nekoliko platformi, problem je sto ga upalim tri puta godisnje.
Bici i ja sa drustvom osvicem svako jutro maltene igrajuci, sto PUBG, sto CSGO, sto Rocket League, ali igramo online i povezani smo preko teamspeaka. Potpuno bi bili neizvodljivo da smo u istoj prostoriji, mogli bi se okupiti dva puta godisnje

Ovo je najvaznije.
If you’re a casual player who enjoys dipping in occasionally for post-pub play sofa-play with friends, you might find Pro Evolution Soccer 2017 the better experience.
If you’re playing every night, you’ll probably really get a lot more out of the myriad ways to play that FIFA 17 provides, and the additional licensed teams and polish may prove vital.
If you’re playing every night, you’ll probably really get a lot more out of the myriad ways to play that FIFA 17 provides, and the additional licensed teams and polish may prove vital.
Bici i ja sa drustvom osvicem svako jutro maltene igrajuci, sto PUBG, sto CSGO, sto Rocket League, ali igramo online i povezani smo preko teamspeaka. Potpuno bi bili neizvodljivo da smo u istoj prostoriji, mogli bi se okupiti dva puta godisnje

Comment