Za pola igara tek prvi put cujem i to pogotovo u prvoj polovini posta mi je vecina naslova nepoznato, evo sta ti je razlika od 9 godina.
Iz nekog razloga mi je promakao MoH, nesto se ne secam da se bas puno u drustvu spominjao.Znam da je drugar imao to instalirano na kompu, ali ne secam se da me je ubedjivao da to igram niti bilo ko drugi.Nisam imao neku preteranu zelju da igram nastavke koji su sve bili losiji od prethodnog.Poznat mi je taj osecaj igranja neke igre po par meseci i kako sam dobijao brzi net to sam se cesce i brze prebacivao na jednu igru.Sada mi je to nezamislivo, a i ne verujem da bih sada za neke igre imao strpljenja kao sto je bilo pre par godina.Jedino sam dugo igrao PES 2009, skidao neki gamingaccess patch i tako furao do izlaska sledeceg.Sto bi rekao @convicton, cisto tu da se nadje.
Od relija samo Colin McRae, secam se da sam kupio od pirata neki Segin reli iz 2007 koji je podobijao dobre ocene na netu i u Screenfunu i Svetu Kompjutera, ali iz nekog razloga nije hteo da se pokrene na mom kompu pa sam ga zabatalio.Kada sam kupio novu graficku dobio sam besplatan original Colin McRae Rally 2005 koji sam isto bas dugo przio, tamo negde sredinom 2007 mislim a graficku(novi komp) marta 2006.High Stakes sam uvek igrao kod rodjaka, uglavnom zavrsavao kao sedmi ili osmi.Tada jos moji nisu kupili moj komp,Bio presrecan kada sam zavrsio kao cetvrti.
Porsche Unleashed sam imao kratko vreme kod sebe, tek posle sam shvatio koji je to dragulj, ali nikad nisam krenuo ozbiljno da ga prelazim.
Sad se setih jedne igre koju sam mnogo puta igrao i to svaki put po pola sata/sat, posle kada sam presao prvu trku nisam znao gde da idem.Zvala se Hard Truck 2: King of the Road.To sam upravo sada saznao, a uvek sam je zvao King of the Road.
Tu prvu trku koliko sam prelazio, svaki put kod brdasca sam prevrnuo kola.Vise sam se bavio voznjom nego trkama i najzajebanije je bilo kada me kod neke planine cekao policijski helikopter koji je ubio uvek Boga u meni.
@Ves
Cisto sumnjam da bilo ko ima tu konzolu, mozda me neko demantuje.Idi na nintendolife forum ili tako nesto, tamo bi trebalo da dobijes prave informacije.

Iz nekog razloga mi je promakao MoH, nesto se ne secam da se bas puno u drustvu spominjao.Znam da je drugar imao to instalirano na kompu, ali ne secam se da me je ubedjivao da to igram niti bilo ko drugi.Nisam imao neku preteranu zelju da igram nastavke koji su sve bili losiji od prethodnog.Poznat mi je taj osecaj igranja neke igre po par meseci i kako sam dobijao brzi net to sam se cesce i brze prebacivao na jednu igru.Sada mi je to nezamislivo, a i ne verujem da bih sada za neke igre imao strpljenja kao sto je bilo pre par godina.Jedino sam dugo igrao PES 2009, skidao neki gamingaccess patch i tako furao do izlaska sledeceg.Sto bi rekao @convicton, cisto tu da se nadje.

Sad se setih jedne igre koju sam mnogo puta igrao i to svaki put po pola sata/sat, posle kada sam presao prvu trku nisam znao gde da idem.Zvala se Hard Truck 2: King of the Road.To sam upravo sada saznao, a uvek sam je zvao King of the Road.

@Ves
Cisto sumnjam da bilo ko ima tu konzolu, mozda me neko demantuje.Idi na nintendolife forum ili tako nesto, tamo bi trebalo da dobijes prave informacije.
Comment