Playerunknown's Battleground, igra je jos uvijek early acess, a vecu je je kupilo preko tri miliona ljudi. Iako ea izgleda kao beta u najmanju ruku, i stalno rade na poboljsavanju. Inace Brendan Grin koji je radio na Arminom modu DayZ je glavni za PUBG i za sad prekucava. Taktika je sve, ima toliko nacina da se igra, ali meni definitivno najjace kad se dva ili vise random lika udruze i idu do kraja. To je bas super kul 
Cijena ce ostati ista i kad bude full game ali od popusta nista, tako da ce se platiti tih 30 eura, druge nema. Jos me jedino brine ta optimizacija, ubijedjen sam da mnoogo vise opterecuje cpu nego gpu, volio bih da je obratno. Mada ovim novim patchom je optimizacija poboljsana i jasno je da ce biti samo bolje.

Cijena ce ostati ista i kad bude full game ali od popusta nista, tako da ce se platiti tih 30 eura, druge nema. Jos me jedino brine ta optimizacija, ubijedjen sam da mnoogo vise opterecuje cpu nego gpu, volio bih da je obratno. Mada ovim novim patchom je optimizacija poboljsana i jasno je da ce biti samo bolje.
Comment