Meni su strasni francuzi Mislim odlicni su , izuzetno udobni. Svojevremeno sam merkao 208 gti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Svet automobila
Collapse
X
-
Originally posted by Drezik View PostAh taj Skodilak , to je pravi auto za nase puteve Samo jos ako znaju u servisu da izvrse dijagnostiku ,ali stvarno je dobar auto. Mozda moj malo vise trosi ali radi multitasking samo tako
Vidi se da Nemci oce da Skoda ima svoje mesto i tretman
A inace sam mislio da bi ti bas legao ovaj "Opelcic"-izgleda da je "ziva soda"* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
To je to , mislim meni c segment izuzetno odgovara Skodu vozim kao sluzbeno vozilo. Prosla je kroz sito i reseto.Doduse nervira me sto taj 1.2 tsi motor trosi 10 litara i nervira me sto je vec pocela korozija da se pojavljuje, a auto je u garanciji
Comment
-
Originally posted by Drezik View PostTo je to , mislim meni c segment izuzetno odgovara Skodu vozim kao sluzbeno vozilo. Prosla je kroz sito i reseto.Doduse nervira me sto taj 1.2 tsi motor trosi 10 litara i nervira me sto je vec pocela korozija da se pojavljuje, a auto je u garanciji
Inace mi brat vozi Skodu Superb, i prezadovoljan jeLast edited by jovan; 27-05-15, 13:06.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Pretpostavljam po kubikazi da se radi o Fabiji,dopadljiv dizajn i dosta funkcionalan ali mnogo losa zavrsna obrada,unutra tvrd,bas se covek iznenadi jer kada ga vidi onako lepo dizajniranog prosto ocekuje vise...
Vec Octavia,Superb druga prica... Ne znam za Rapid,nisam imao prilike jos da testiram mada mi se cini da je i to - kol`ko para tol`ko muzike
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostPretpostavljam po kubikazi da se radi o Fabiji,dopadljiv dizajn i dosta funkcionalan ali mnogo losa zavrsna obrada,unutra tvrd,bas se covek iznenadi jer kada ga vidi onako lepo dizajniranog prosto ocekuje vise...
Vec Octavia,Superb druga prica... Ne znam za Rapid,nisam imao prilike jos da testiram mada mi se cini da je i to - kol`ko para tol`ko muzike
Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
2o15 Skoda Rapid Sport bas dobro izgleda
Spoiler
* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Vozio sam Fabiu ali ovo je Yeti Na zalost on ima 1400 kg i prava je kocka.Tako da potrosnna od1.2tsi motora je ocekivana.To je bas slab motor za toliku karoseriju.I sto maze Mile tvrddji od golfa :/
A Superb je sasvim druga prica.Vozio sam negde oko 2009 3.6 4x4 I lepo ide to cudo
Comment
Comment