Kao sto sam naziv kaze, za sve one kojima su cetvorotockasi nesto vise od prevoznog sredstva
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Svet automobila
Collapse
X
-
Remek delo Ja sam licno vise za klasicne velike ciste V12 ili V8 motore, ovi hibridi me pomalo plase
ali zaista P1, 918 Spder i LaFerrari, svi sa slicnom platformom, svi hibridi, ulivaju mi nadu da ipak ima spasa
zato jedva cekam 22. sezonu TG i ovaj uporedni test
naravno ocekujem da Britanci kazu da je njihov najbolji ali znamo svi da je LaFerrari #1VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Što se sezone 22 tiče počela je u nedjelju, dobra epizoda.
A mislim da nećemo imati uporedni test Ferrarija, McL-a i Porschea, već samo zaseban test LaFerrarija, što je razočaravajuće. To snimanje je valjda rađeno za TG Magazin. Tako sam ja čuo, nadajmo se da nisam u pravu.
Inače, kako ti se čini novi Huracan?
Meni je prelijep
Comment
-
Jeste za TG magazin snimanje, a trebalo bi da rade test LaFerrarija sigurno, to ne bi smeli da propuste jer su i P1 i 918 odavno prosli kroz ruke Klarksona i Hamonda... Uporedno testiranje verovatno ne, ali mogli bi da nas pocaste nekim road trip-om kroz Evropu u ta 3 modela, ta njihova putovanja , celendzi i specijali su meni omiljeni, trio u punom sjaju
Huracan, sta da kazem, fenomenalno izgleda kao i svaki Lambo i cini mi se da dostojno menja svog prethodnika iako je dobio toliko tezak zadatak... Ipak je Gallardo najprodavaniji model Lamborghinija svih vremena, mislim da Huracan moze da bude podjednako uspesan ako se zadrzi u proizvodnji i prodaji toliko dugo. Ove godine pocinje da se prodaje Spyder verzija od koje zastaje dah
Last edited by Miletić; 29-01-15, 12:14.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Bukvalno sam prvo to pomislio gledajuci fotografije pa sam onda ispod video tvoj komentar Stvarno, daleko je 2003. ali opet mi je neobicno da vidim da je Gallarda na neki nacin "pregazilo vreme", iako je to daleko od istine
po meni najlepsa verzija, LP570-4 Performante Spyder
VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Stigao je naslednik najekstremnije verzije velikih Lamborghinijevih modela, naravno onih sa oznakom SV (Super Veloce)
u pitanju je naravno Aventador, sa oznakom LP 740-4 SV, sto nam naravno otkriva da mu je snaga 740 konja i da ima pogon na svim tockovima... Nosi ime slave verzije SV koju su pre njega poneli Miura, Countach, Diablo i Murcielago koji je nosio oznaku LP670-4 SV
Karakterise ga nesto agresivniji izgled u odnosu na osnovnu verziju, uocljiv je ogroman zadnji spojler kao i 4 zasebna izduva, veci zadnji difuzori i promenjena prednja maska, naravno tu je SV znak, ovoga puta nesto diskretniji u odnosu na prethodnikaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
-
Mali dodatak za Lambo, iako nije proizveden kao serijski model...
http://www.lamborghiniregistry.com/F...DiabloVTTT.php
Comment
Comment