Announcement
Collapse
No announcement yet.
Svet automobila
Collapse
X
-
Honda-NSX-2015-im-Test-1200x800-2aaa1e3e60ac5bd3.jpg
Honda-NSX-2015-im-Test-1200x800-62732f3f35fc341a.jpg
Honda-NSX-2015-im-Test-1200x800-68edddcc6326b4e6.jpg
Meni se ovo jako svijda
Mislim nije GT4 ali nekako mislim da ih po Evropi nece bas puno biti
Comment
-
-
Originally posted by quard1aN View PostJe l' ovo bjese onaj grb sa propetom zivotinjom? Mnogo smrdi na Lotus, sta je ovo?
Kaze:Njemačka kompanija Artega se ponovo pojavila izlaganjem električnog modela Scalo u Frankfurtu.
Scalo nasljeđuje nekadašnju Artegu GT.
SpoilerMercedes Pickup-Alek ovo je tvoj buduci-predlog
Last edited by jovan; 01-11-15, 19:52.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Neki kratak opis moje prve voznje u XC90 D5 AWD 2016 MY INSCRIPTION
Auto ne preterano napada i flashy - dakle suptilno i otmeno
Interesantna boja - crna sa perlama.
Veoma visoki kvalitet izrade eneterijera - kombinacija koze , drveta . Kontrolna tabla je presvucena u crnu kožu dok su sedišta tamno narandžasta. Naravno digitalna kontrola tabla , displey koji podseca na IPad u sredini odaju stvarno odlican utisak.
Sedista veoma udobna , sa potporom za butine.Posto ima vazdusno oslanjanje voznja je jako udobna i ne toliko bucna ( mislim da su uradili dobar posao za zvucnu izolaciju ) - po mom nekom skromnom misljenjenu udobnija od RR SPORT MY 2014
Na zadnjoj klupi ima dovoljno mesta za noge i za visoke. Treci red sedista na zalost nisam isprobao ako uspem uskoro javicu se.
Ima i heads up display - naravno to nije nikakva novina ali je korisna stvar i jos milion sigurnosnih sistema .
Trudicu se u sledecim postovima da postavim i par slika radi boljeg dozivljaja
Comment
-
Originally posted by Drezik View PostNeki kratak opis moje prve voznje u XC90 D5 AWD 2016 MY INSCRIPTION
Auto ne preterano napada i flashy - dakle suptilno i otmeno
Interesantna boja - crna sa perlama.
Veoma visoki kvalitet izrade eneterijera - kombinacija koze , drveta . Kontrolna tabla je presvucena u crnu kožu dok su sedišta tamno narandžasta. Naravno digitalna kontrola tabla , displey koji podseca na IPad u sredini odaju stvarno odlican utisak.
Sedista veoma udobna , sa potporom za butine.Posto ima vazdusno oslanjanje voznja je jako udobna i ne toliko bucna ( mislim da su uradili dobar posao za zvucnu izolaciju ) - po mom nekom skromnom misljenjenu udobnija od RR SPORT MY 2014
Na zadnjoj klupi ima dovoljno mesta za noge i za visoke. Treci red sedista na zalost nisam isprobao ako uspem uskoro javicu se.
Ima i heads up display - naravno to nije nikakva novina ali je korisna stvar i jos milion sigurnosnih sistema .
Trudicu se u sledecim postovima da postavim i par slika radi boljeg dozivljaja-izgleda da ti nije hrdjavo
* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Malo posao , pa malo angazovanje oko rukometnog kluba ciji smo generalni sponzor i tako prodje leto : )
Ali sad sam tu tako da mogu nesto nekada i korisno da napisem
btw . nije mojali uspecu da ga ufotkam pa da postavim par slika cisto radi ilustracije
Comment
-
i jos jednu lepoticu sam uspeo da isproban
PB110031a.jpg
PB110047.jpg
Neko moje iskustvo o ovoj maloj lepotici :
Dakle radi se o Fiat 500 1.2 Lounge 69 ks cca 880 kg .
Auto je prava bombonica, malo je uradjen facelift u odnosu na model iz 2008 koji je pokupio nagradu Auto godine 2008. Spolja sto se tice izmena prednji deo je malo restilizovan tj farovi a na zadnjem delu restilizaciju je dozivela samo zadnja svetlosna grupa. Osim toga manje vise je sve ostalo isto.
Fiat 500 je veoma mekan auto tj poprilicno udoban - ovo govorim na osvnovu svakodnevne voznje Skode2008. godine sam imao priliku da vozim 500 sa istim motorm 1.2 ali pop cija je pocetna cena bila 12.000,00 eura .
Ovaj model koji sam ja vozio je u Launge opremi. Zanimljivo je da sada Lounge paket opreme sa 1.2 motor na akicji je bio 11.000,00 eura. A da ne govirm sta sve spada u opremu Lounge - izmedju ostalog i Panorama krov, Touchscreen ekran sa usb konekcijom BT , kompijuterom. U enterijeru se tacno moze primetiti kvalitetnija zavrsna izrada. Od sedista do zvuka zatvaranja vrata. Auto definitivno deluje prefinjenjije i to definitivno prepisujem paketu opreme.
Zamerke moje su ostale iste kao i 2008.godine. : Menjac sa 5 brzina definitivno na autoputu pokazuje svoje lose strane. Malo bucniji motor i visa potrosnja, koja je moja druga zamerka . Naime 6l/100 km u kombinovajon voznji, a na otvoren pri 130-140 km/h 7-8 l i nije bas malo s obzirom da je slican motor u Nissan Micri 2014. god trosi na otvoren pri istoj brzini oko 6l.
Na zadnjoj klupi nema puno mesta a prtljag je veoma mali. Ako se ide na duzi put i to 4 odrasle osobe , veoma malo prtljaga moze da stane.
Autu je pravo mesto u gradu i tu on dolazi do izrazaja. Inace jako je upadljiv i privalci mnogo paznje.
Toliko od mene za ovaj put. Malo sam pisao z'brda z'dola ali nadam se da ce te shvatiti poentuAko imate neka pitanja samo me pitajte
Comment
-
Originally posted by jovan View PostJel ce ti biti na"meniju", nesto tipa Yuke ,Yeti ....
Za Yeti-ja mogu i dugorocni test ( zakazio 90k km ) da napisem s obzirom da ga vozim vec 4 godine. Ocekujem prinovu tj novi sluzbeni auto ali ovog puta nece biti Yeti ( diler kaze da je pitanje da li ce i posle 180 dana isporuciti auto - tako da je Skoda otpala u startu )
A za Juke mogu isto da napisem par reci , kako kazete
Comment
Comment