Announcement
Collapse
No announcement yet.
Svet automobila
Collapse
X
-
malocas sam naleteo na sliku ispod na fb, i lik najozbiljnije, pri ocigledno ne tako cistoj svesti i sigurno ne zdravoj pameti, izjavljuje kako Ferrari FF nije nista posebno, uporedjuje svoju RENAULT LAGUNA COUPE!!! sa istim i kaze da je lepsi i bolji auto s obzirom na to da je FF 5 puta skuplji
EDIT: slikano u BG, i da, radi se o Rolls Royce Phantom Drophead CoupeLast edited by Miletić; 17-05-15, 21:30.VALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Drezik View PostJovane mislim da je ono Hennesseytj to je naziv tjunera koji je napravio Lotus sa performansama jednog Bugattija
Mada j u crnoj mnogo lepsi !!
Tacno tako
Mitsubishi Concept XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo
Spoiler
SpoilerJapanci postaju sve interesantnijiLast edited by jovan; 18-05-15, 07:58.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by Drezik View PostPomalo lici na Hondu CRZ ali svidza mi se jako : ) Steta sto su odustali od tog evolution konceptaMada nije to tako lose ,jer pojavljuju se druge masine
Posle ove zadnje prezentacije, nemam gust da postavim nista vise za danas
Sta mislis za ovaj "autic"dole
SpoilerMansory
* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Nemoj Jovane pred spavanje ovakoja sam ti reko ssmo ne Mansory
F12
Inace kad smo isli za Brno od Bratislave , vozio sam poprilicno sporije zbog betonskog kolovoza i nisko profilnih guma .U jednom momentu me obilazi Porsche Cayenne Mansory i to mnogo brze od meneKako sam se smorio
Comment
-
Originally posted by Drezik View PostNemoj Jovane pred spavanje ovakoja sam ti reko ssmo ne Mansory
F12
Inace kad smo isli za Brno od Bratislave , vozio sam poprilicno sporije zbog betonskog kolovoza i nisko profilnih guma .U jednom momentu me obilazi Porsche Cayenne Mansory i to mnogo brze od meneKako sam se smorio
2o16 Ferrari F12 Berlinetta
Spoiler
Last edited by jovan; 19-05-15, 07:49.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
Comment