Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jao..Shminka džentlmen, a ti si NI hteo da mu smanjiš na 3.5 dana

Ali avatar
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Društvo, čujemo se

Comment

• Ahahahhahaha sjajno

Nemoj da si takav... de ćeš..da se družiš ovde sa nama :biggrn:
        Gde je Joe da vidi ovo?
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by NI View Post

Navras,

Na moje veliko iznenadjenje kladionice daju (impliciraju) da ce Novak protiv Marija u finalu imati 72.7% sansi a Vavrinka 38.4%. Znaci da smatraju da je u prvom redu Berdih podbacio.
          Ne verujem da je to kljucni parametar. Pozicija na listi, rezultati u prethodnom periodu, H2H (a narocito skoriji mecevi) etc sve to igra ulogu prilikom odredjivanja kvote. Sto se tice trenutne forme i igara na samom turniru i tu stvari, gledano iz ugla kladionica, idu na Novakovu vodenicu jer je do sf-a stigao bez izgubljenog seta. Procenti jesu nesrazmerni na osnovu do sada vidjenog ali kladionice funkcionisu po inerciji, nemaju osecaj za finese kao mi ovde
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Društvo, čujemo se
            Ako se ne budes javljao u bliskoj buducnosti ovde, tj cekao da ti istekne "kazna" pa da se vratis ... onda si pac - sle !
            Samo te cekam ....
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by notorious View Post
              Nadam se da će ga krasiti neka legenda FK Sarajeva.
              Uvijek mislimo slicno.

Prva ideja mi je bila Safet Susic. Po mom misljenju najbolji BiH igrac svih vremena, ali on je i trener reprezentacije (bio), zato sam se opredijelio za grb FK Sarajeva.

Comment

• Ma Ferhatovica - Hasea si trebao ... ali gotovo je sada
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Čisto da se kompletira.
                  sigpic

Comment

• Sad "nam" je aktuelna neka...Mi smo divooooviiiii

Tomas

Comment

• Ajd, ajd, prživećeš...kad numeš da prognoziraš
                      sigpic

Comment

• Šta mu napravi jedan od 97 ljubimaca Neka uživa uz prelijepu pjesmu i finale Đoković-Murray

Comment

• To da mi je ljubimac ste sami rekli

Ovdje je svako koga pohvališ ljubimac

Comment

• Preterao si malo sa hvaljenjem.
                            Ajde, bar cemo bolje finale gledati, a i imam za koga navijati, ako i to se ne zameri.

Comment

• испада да зато што не хвалите Морезмо, да сте мушки шовинисти!!!
                              sigpic

Comment

• Svaka čast Morezmo

Dobio Mare par pljeski po guzi i vidi ga sad.... jablan

Comment

Working...
                                X