Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• бекен Рафи по форхенд страни:
    Last edited by Žika; 27-01-15, 11:43.
    sigpic

Comment

• Rekoh ja na pocetku AO-a da je Marej uz Novaka glavni favorit za osvajanje.Igra decko u strasnoj formi.
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
        Postotak ok, ali po meni na drugu stranu. Oduvijek je Berdych znao igrati sa Murrayem. Andyja je Dimitrov samo FHom jako pritisnuo i trebao ga je odvesti u 5. set. Berdych ima još bolji FH, a jači je i na BH strani i na reternu. Pun je samopouzdanja,nije izgubio nijedan set do sada, jedva da je izgubio i servis game. Nešto kontrolisanija agresivnost će biti baš nezgodna za Andyja.

Očekuje nas sigurno jako dobar meč, najbolja opcija u ovom dijelu žrijeba.
        Ako ista, mislim da je Berdih malo precijenjen. No zato smo se i kladili.

Meni se najvise svidja agresivni return u novom Berdihovom paketu. To sam vidio prvi put na onoj cirkusijadi u decembru. Novak je htio da dobije taj mec, vec je bio izgubio dva. Brejknuo je Berdiha. Onda je Berdih napravio ribrejk agresivnim returniranjem. Novak nista nije pogrijesio. Trebao si mu vidjeti Novaku facu posto je izgubio servis.

Marijev postotak ubacenih prvih servis ce biti jako vazan. Mozda i presudan. U zadnja dva meca je ima 67% i 69%. Ako tako nesto ponovi bice tesko Tomasu.

Jedna saljiva analiza Berdihove karijere izmedju dvije pobjede nad Nadalom:

http://www.tennis.com/pro-game/2015/...l-nadal/53834/

Obrati paznju na tacku 14.

Originally posted by bojanaBG View Post
        Sad to htedoh da napisem, Marej ce uvek mnogo vece probleme da ima sa udaracima koji idu na vinere nego sa prebacivacima
        Postoji izuzetak. To je Conga. Razlog je jasan. Conga nije metodican kao Berdih. Ali upravo je novi Berdihov paket manje metodican od starog.
        Last edited by NI; 27-01-15, 12:07.

Comment

• Iako je imao sjajnu statistiku protiv Nadala i nadigrao ga u svim segmentima, ne bih toliko precenila Berdycha. Murray mu sigurno nece dozvoliti da se razmahuje po terenu kao Nadal plitkim i mlakim loptama. Bice tesno, mislim da postotak koji daju je ok, ali na stranu Murraya.

Comment

• Samo da bude sto zanimljivije i sto neizvesnije i onda se zna pobednik.

Berdih jeste trenutno overrated, ali to je i normalno ipak izbacio je Nadala, dok je Marej Marej... nema tu sta da se doda i oduzme.

Mene u ovom trenutku vise kopkaju preostala dva cetvrtfinalna meca, tj Vavac i Japi, ne znam sta tu da ocekujem ... reprizu sa US ili nesto drugo ?
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              Nego ne skontasmo mi ko ima bolji dvorucni BH ? Novak ili Kei? Sta mislite drugari?
              Sa malim zakašnjenjem da odgovorim.
              Jedini bekhend koji je uspeo adekvatno i u kontinuitetu da odgovori najvećoj pošasti po bekhende svih fela jeste Novakov. Toliko od mene
              sigpic

Comment

• Ne znam što bi to bilo precjenjivanje, pa on protiv Murraya ima H2H 6-4. U razmjenama sa njim nikada nije imao problema i u većini mečeva je svojim reketom odlučio protivnika. Protiv Murraya su se razmahivali i Griša i Kyrgios, ne vidim šta to on može uraditi da se Berdych ne razmaše.

Comment

Samo da bude sto zanimljivije i sto neizvesnije i onda se zna pobednik.

Berdih jeste trenutno overrated, ali to je i normalno ipak izbacio je Nadala, dok je Marej Marej... nema tu sta da se doda i oduzme.

Mene u ovom trenutku vise kopkaju preostala dva cetvrtfinalna meca, tj Vavac i Japi, ne znam sta tu da ocekujem ... reprizu sa US ili nesto drugo ?
                  Kei mora sutra da dobije. Sve drugo ce biti veliki neuspjeh za njega. (Chang prica o 4 GS-a.) Vjerovatno ce i pobijediti. Vavrinka je pokazao slabosti protiv Garsije-Lopeza. Ocekujem Keivu pobjedu 3:0. Naravno zelio bih da Stan pobijedi.

Ako bi za Keia poraz bio veliki neuspjeh, za Novaka bi bio mega neuspjeh. Nadam se da ce se Nole izboriti sa tim pritiskom.
                  Last edited by NI; 27-01-15, 12:38.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                    Sa malim zakašnjenjem da odgovorim.
                    Jedini bekhend koji je uspeo adekvatno i u kontinuitetu da odgovori najvećoj pošasti po bekhende svih fela jeste Novakov. Toliko od mene
                    AAA Uspeo sam da te upecam, samo sam te cekao da se primis pecke ... dugo si odoleo
                    sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

AAA Uspeo sam da te upecam, samo sam te cekao da se primis pecke ... dugo si odoleo
                      Obazrivo ko šaran njuškao ali nisam progutao
                      sigpic

Comment

• Dobro ima 6-4 u H2H, ali to nije neka znacajna prevaga. Ti verujes u novu igru Berdycha, a ja sam taze i instant navijac Murraya.
                        Ima defanzivu Murray da odgovori agresivoj igri Berdycha i da ga natera da gresi, a s time i da se nervira. A, njegova nervoza jos nije testirana, a moze se pokazati kao kljucna. Ja mislim da dobija Murray u teskom i neizvesnom mecu.
                        A, inace mislim da sutra i Wawrinka dobija. . .

Comment

Obazrivo ko šaran njuškao ali nisam progutao
                          Zato sto ja nisam toliko bezobrazan, pa sam odmah priznao ....
                          Inace mislis da i Kei nije svojim bh terotisao Raficu ? Zanimljivo ...
                          sigpic

Comment

Zato sto ja nisam toliko bezobrazan, pa sam odmah priznao ....
                            Inace mislis da i Kei nije svojim bh terotisao Raficu ? Zanimljivo ...
                            Kad to, 7-0 h2h za Nadala
                            sigpic

Comment

Kad to, 7-0 h2h za Nadala
                              Bes H2H pricamo o razmenama ... secas se Madrida ?
                              sigpic

Comment

Bes H2H pricamo o razmenama ... secas se Madrida ?
                                vrlo dobro i kako se završilo?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X