Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Ja sutra odoh do kladionice da stavim da Berdih osvaja USO
    Od tebe i Sharde to je potpuno ocekivano
    Vi ga gledate drugacijim ocima nego li ja.
    Al zaista je majku mu istina ono da " zene vole propalice i gubitnike"
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Svakako, napravio je promjene i očito je krenuo na bolje...na terenu zrači potpuno drugom energijom...ovdje igra najbolje, tako da nisam kontradiktoran

Napravio je tehničke promjene, a ne kozmetičke...Valverdu nije nikakav madjioničar, nego čovjek koji razumije tenis i koji ga može poslati na teren spremnog...prije je izlazio na teren spreman kao i neko ko izadje u park da isklofa tepih

Ti misliš da neće donijeti rezultat, ja mislim da hoće...ostaje da vidimo šta će napraviti

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
        Od tebe i Sharde to je potpuno ocekivano
        Vi ga gledate drugacijim ocima nego li ja.
        Al zaista je majku mu istina ono da " zene vole propalice i gubitnike"
        Ne, ne, Sharda gleda Berdiha drugim ocima, ja samo verujem mom drugaru shminki
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Kozmeticar Berdih i madjionicar Valverdu
          Kao najpoznatiji likovi Servantesovih romana sve mi se cini da ce i oni jurisati na vetrenjace
          There's something wrong with me chemically
          Something wrong with me inherently
          The wrong mix in the wrong genes
          I reached the wrong ends by the wrong means
          It was the wrong plan
          In the wrong hands
          With the wrong theory for the wrong man
          The wrong lies, on the wrong vibes
          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Shminka Berdych

kakav bi meč Keys-Kvitova...Petra se raspala ili ju je Keys nadigrala?
            Last edited by shminka; 24-01-15, 19:41.

Comment

• Ja sam gledala mozda 2. polovinu 2. seta i Keys je odigrala mnogo dobro, a da ne kazem da je gem u kom je servirala za pobedu odservirala perfektno, kao da je vec 10-tak slemova osvojila.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Keys baš ima ogroman potencijal

Comment

• Ja nisam ni znala da je Davenport trenira, tj. nisam znala da se Davenport bacila u trenerske vode.

sigpic

with experience.

Comment

• Petra je imala loš prvi servis i trčala je manje nego inače S druge strane, Keys je fantastično udarala, popravila je kretanje dosta i sve vreme se činilo da je nadjačavala Petru u razmenama, pritiskala je i često je držala daleko od osnovne linije. Servis takođe fantastičan. Bilo je i dosta grešaka sa obe strane, ali prilično korektan meč (za razliku od Begu i Siniakove onomad koje zajedno u dva seta skupile skoro 100 ue ). Rekao bih da ju je Keys više nadigrala nego se Petra raspala
                    Last edited by wanderer; 24-01-15, 19:59.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Izjavio je da nece okusiti alkohol dok ne postane slem sampion
                      Stvarno? Nista plzenjsko pivo?

-----------------------------

Indigo,

Tvoj post je strog ali tacan, osim u jednome. Berdih nije bio nadigran od strane Ferera. David je imao dozu srece.

Berdih igra drukcije nego prije. Tek cemo da vidimo kako ce to izgledati protiv jakih protivnika. Na ovom AO ima idelnu priliku. Tomica, potom Rafu koji ima fizickih problema, pa najvjerovatnije Marija koji je u formi ali mu odgovara i na kraju finale.

Ako ispadne od Tomica, onda su price o promjeni ili neosnovane ili preuranjene. Ako ispadne od Nadala, misljenja ce ostati podijeljena. Ako dodje do finala, time bi se dokazalo da ima barem malo istine u prici o promjenama. Ako pak osvoji turnir, onda moze da se napije.

Comment

• Svetska ekonomska kriza = OK. spreman sam
                        Globalno zagrevanje = OK. spreman sam
                        Klimatski poremecaji = OK. spreman sam
                        Bojana uplacuje svoj novac na Berdiha = Na to nikako nisam spreman.
                        >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Keys ima odlicnu sansu da udje u 1/4 finala, igra protiv Brengle koji isto tako kao i Keys igra strasno dobro u 2015 ali mislim da nece moci preko Madisona. Prejaka je za nju, a videlo se kako se Brengle nosi sa udaracice, primer Petkoviceva koja je izgubila dobijen mec, ali ok, Petko se poprilicno raspada zadnji godinu i po dana.
                          OVAKO

Comment

• Ako Berdih osvoji turnir brisem nalog i zajebacu gledanje tenisa

Comment

• нека сада победи, ставио сам је на тикет...
                              sigpic

Comment

• Znači gubitnik meča Berdych-Tomik ustvari ništa nije promijenio u svojoj igri i stavu u pauzi izmedju sezona, iako se sa Marsa vidi da su obojica drugi igrači

Ne može rezultat biti jedini parametar u negativnom ocjenjivanju promjena koje su trener i igrač, odnosno tim ljudi, napravili. Pogotovo ne u prvih 10 zajedničkih mečeva. Za potpuni uspjeh na turnirima se trebaju poklopiti i neke stvari koje oni ne mogu držati pod svojom kontrolom. Pogotovo na GSu koji se igra u 14 dana uz 7 mečeva na 3 dobivena seta. Trojici od 10 najboljih igrača ikada se za GS titulu moraju poklopiti neke stvari, a ne igračima koji su kvalitetom debelu klasu ispod.

Isto tako se ni pozitivno ocjenjivanje timski odradjenog posla ne može izvesti samo iz odličnog rezultata. Veliki rezultat jeste osnovni cilj na kom timovi rade i po uspješno obavljenom poslu taj posao mora biti ocijenjen pozitivno, ali je posao u mnogome skromnije odradjen ukoliko igrač u tom vremenu nije napravio tehničke, taktičke i psihičke pomake koji će mu i u budućnosti donositi dobre igre i rezultate.

Norman je odradio strašan posao sa i Wawrinkom. Ovo bi važilo i da Stan nije osvojio AO, jer mu je igru digao na dosta viši nivo. Svejedno, za titulu teniskog madjiničara teniske javnosti mu je trebao sretno odradjeni retern, Novakova greška, Rafina povreda. Ivanišević je donio Marinu USO, pa je i on tim rezultatom došao do stausa jednog od najpoželjnijih trenera. Marinovo ramemožda ne dijeli to mišljenje. Uglavnom, za ocjenu promjena koje timovi odrade treba uzeti širu sliku od samih rezultata....

Ne postoji taj trener na svijetu koji će od Wawrinke, Berdycha, Čilića i sličnih napraviti bolje igrače od neprikosnovenog trojca. Vrlo dobro su i oni sami svjesni toga. Svejedno, za veliki rezultat na GSu oni moraju dobiti nekoga od tih rivala. Za to im je potreban dobar trener koji će im unijeti neke novine, donijeti novu energija, taktički spremiti za meč i poslati u boj. Za konačnu pobjedu im se, ipak, se moraju poklopiti i stvari na koje oni nemaju uticaja.....

Prije svega, Stefan-kobe treba imati njihove protivnike na svojim tiketima

Stan i Marin su spremni dočekali svoje prilike i iskoristili ih. Do njih su došli baš preko Berdycha. Ono što je osnovni Berdychov cilj u nastavku karijere je da te prilike dočeka spreman i prvi u dugačkom redu. Na boljem je putu nego prethodnih godina i to biranje puta se jednostavno mora pohvaliti...
                                Last edited by shminka; 25-01-15, 01:29.

Comment

Working...
                                X