Originally posted by pecaros
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nije covjek morao da bude expert da pogodi da ce Berdych da dobije ovaj mec.Ustao sam jutros na 3:3 i nisam se uopste iznenadio kad sam vidio da Ceh vodi 2:0.Rafina 2 gejma u prva 2 seta su vec bila iznenadjenje
Mnogi ovdje tipuju na Keia da ce da osvoji turnir tako da me ne iznenadjuje da su mislili da ce i Rafa jutros da dobije mec.Malog Japanca ce neko da oduva isto kao Cilic na USO.Protiv Almagra i Dodiga mozes da serviras 180-190kmh i dopustas brejkove,vracas se... Protiv Wawrinke a pogotovo Novaka ce to malo teze da ide
Comment
-
Originally posted by Damir View PostNije covjek morao da bude expert da pogodi da ce Berdych da dobije ovaj mec.Ustao sam jutros na 3:3 i nisam se uopste iznenadio kad sam vidio da Ceh vodi 2:0.Rafina 2 gejma u prva 2 seta su vec bila iznenadjenjeZato shminka
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostZiko ti li si na B92 ;) ?[ATTACH]13470[/ATTACH]
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
пошто навијам за Нолета, све ми то одговара и пораз Федерера и пораз Рафе, да на миру бројим недеље на првом месту до краја године...
што се тиче Томице, никако да донесем прави закључак: да ли је он постао коначно баба рога или је Рафа неспреман ушао у нову сезону... Рафа је и пре имао те паузе па се враћао као баба рога, а овог пута се нешто дешава чудно те размишљам да ли му фали допинг? нема више оног лудог трчања, лопте непрецизне и спорије? баш јефтино продаје своје име и презиме! Говорило се да ће брзо постати старац, ако је тај почетак овакав, онда боље да не игра, боље да га памтимо као непобедивог, ово је баш срамотно, бламира се, па чак изазива и сажаљење, не сме он то себи и својим фановима да дозволи... Тони, стави прст на чело!!!Last edited by Žika; 27-01-15, 09:49.sigpic
Comment
-
Originally posted by NI View PostSa tim se ne bih slozi. Kladionice su davale Rafi 62% jucer. Kladionice i te kako imaju svoje eksperte. Mnogi od nas nismo iznenadjeni Berdihovom pobjedom. shminka je bio siguran u nju prije meca. To je razlika. I to prilicna.Zato shminka
Comment
-
Originally posted by NI View PostSa tim se ne bih slozi. Kladionice su davale Rafi 62% jucer. Kladionice i te kako imaju svoje eksperte. Mnogi od nas nismo iznenadjeni Berdihovom pobjedom. shminka je bio siguran u nju prije meca. To je razlika. I to prilicna.Zato shminka
Kladionice ne uvijek pokazuju realno stanje.
Najbolji primjer ti je mec izmedju Giralda i Hernycha u 1. kolu,kvota na Giralda je bila 1,70.Ceha pamtim po par pobjeda na travi prije 3+ godina,sve ostalo je izgubio.Nisam kladionicar tako da ne pratim te kvote,ovu sam slucajno vidio,kasno nazalost.Da sam na vrijeme vidio ulozio bih par evrica
Comment
-
Endi je u svim teniskim elementima u najmanju ruku jednak Kirgiosu, a u mnogima bolji. Jedino sto je ovaj mali veci sampion, nesto tipa Delpo, ne predaje se boiri se izvlaci MAX iz sebe u bitnim trenutcima, a to moze i te kako da znaci. Jos ako dodamo da je przenica, tj da publika i te kako moze da ga ponese a da se igra na njegovom terenu. Moze da bude opasno za Mareja, ali prevashodno od Endija zavisi. Samo da ga smiri jos malo. Ovaj drugi set je bitan.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Comment