Mrva je falila da zasere prvi set, malo i srece i zasluzeno ga je osvojio ... ne bi bilo nista cudno da mu je protivnik ukrao ovaj prvi (desavalo mu se to precesto i u proslosti) ali nekako je uspeo da anulira one silne propustene brejk sanse i uzme prvi. Sada sve ide lakse, a moglo je da bude mnogo gandije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NI View PostVerdasko je servirao fantasticno (10 asova, 73% prvoga unutra). Sumnjam da je ikada bolje servirao jedan set. Sto je vaznije, servirao je najbolje u kriticnim trenutcima. Novak je samo na jednoj BL imao stvarno sansu.
Dalje, Verdasko zna da mora da igra na sve ili nista i igra. Puno promasuje ali i puno pogadja. Sto je najvaznije, ne mijenja taktiku kada promasi.
Doduse, pukao je na kraju TB-a.
Ovde je najvažnije da Novak zadrži koncentraciju do kraja, ne zavisi mnogo od Verdaska sam tok.
U svakom slučaju Novaku je potreban jak, možda i malo neizvestan meč u ovoj fazi.
E pa sad.. da je ovo ,da je ono...da je Novak iskoristio onu lepu šansu za brejk...otišlo bi u drugom pravcu...završio bi ranije prvi.Last edited by miloolja; 24-01-15, 09:39.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ode Isner kuci..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Na ovakvoj vrsti podloge Novak protiv igraca tipa Marej i Nadal ne moze imati problema, pre ili kasnije ce da ih slomi. ALI i te kako problem mogu da mu naprave Vavrinka ili Nisikori. Sreca pa je nemoguce da igra i sa jednim i sa drugim.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNa ovakvoj vrsti podloge Novak protiv igraca tipa Marej i Nadal ne moze imati problema, pre ili kasnije ce da ih slomi. ALI i te kako problem mogu da mu naprave Vavrinka ili Nisikori. Sreca pa je nemoguce da igra i sa jednim i sa drugim.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ferrer ipak lomi Simona,ocekivao sam vise od Simona...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNa ovakvoj vrsti podloge Novak protiv igraca tipa Marej i Nadal ne moze imati problema, pre ili kasnije ce da ih slomi. ALI i te kako problem mogu da mu naprave Vavrinka ili Nisikori. Sreca pa je nemoguce da igra i sa jednim i sa drugim.
Comment
Comment