Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Jack View Post
    Omatorio Ferer konacno poceli grcevi da ga hvataju posle 4 seta
    Valjda je ostalo nesto i za Japanca .... uf kada bi japija izbacio David, to bi bilo, ali nije Novak te srece.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Pretrcali kao bek u fudbalu

"But Pascal what are you saying?"

Comment

• Klasican mec dva grindera ..... KINEZI
        sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
          Valjda je ostalo nesto i za Japanca .... uf kada bi japija izbacio David, to bi bilo, ali nije Novak te srece.
          Mrka kapa, prilicno iznureno deluje. Iscedio ga je Simon muski, ali sam je kriv
          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Kakav meč šteta što nije otišao u peti set, ne volim ovog Davida nikako
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
              Moze David da mu uzme set,eventualno 2...Al cim pocnemo da biramo protivnika za Novaka...,ne svidja mi se to ,a sam jutros sam navijao za Mullera
              sigpic

Comment

• Dakle prolio je i krv i znoj David za ovaj mec. Sjajan intervju po zavrsetku..

Keys servira za mec

I to je to. Bravo Madison macko. Mora bar 1/4 finale da padne.
                Last edited by p4p1; 24-01-15, 12:17.

Comment

• E Petra Petra
                  sigpic

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                    Kakav meč šteta što nije otišao u peti set, ne volim ovog Davida nikako
                    Ja ga bas gotivim

On je veliki borac iako je limitiran.

Comment

• Sumnjam da Ferer moza da se oporavi za Nishikorija. Steta.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Sumnjam da Ferer moza da se oporavi za Nishikorija. Steta.
                        Ne sumnjaj u rudara NIKADA
                        Evo ti danas cist primer pomame: Svi se nalozili na raspalog Janovica protiv Srecka, kao los Srecko kao otresce ga ovaj. A ne kontaju likovi da govore o JANOVICU E O JANOVICU-Raspadacu. Potukao ih na suicide-u kao nenormalne....
                        Tako da jeste da je Japi mladji, jest da je bolji, jeste da mu odgovara ovakva podloga, ALI Rudara ne treba otipsati NIKADA.
                        Last edited by Sandugp; 24-01-15, 12:25.
                        sigpic

Comment

• Ode moja Petra

Comment

• Gkedam Kamilu i navijam, kako "mala" igra frhunski...
                            Ne koristi 2bl za dupli brejk i lezem jer znam da nece moci...
                            Ustajem i vidim...
                            Steta

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by Navras View Post
                              Bravo Davide, bravo zveri U odlicnoj je formi, Nisikoriju se vec dize kosa na glavi, zna kakav ga pakao ceka
                              Gde ce on preko Japanca? Kei ce pobediti Ferera, ranljiv drugi servis ima Davida a Kei riternira vrhunski, plus Ferer ulazi u razmenama, nesto sto strasno odgovara Nisikoriju. Do sada Japanac je igrao sa igrace-udarace, Johnson, Dodig..., pa zato je i zijanio setove...
                              OVAKO

Comment

• Qureshi i Zimonjić pukli prvi set protiv Herberta i Mauha, 6:3

Comment

Working...
                                X