Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2015. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Steta za Ducija, 5 set dogurao i izgubi
    sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• kako ce me Lejton ubiti
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
        Klasika za naše dođe ih gomila a onda padaju ko kruške samo da i Viktor ne padne večeras
        Kod devojaka samo je poraz Ane realno iznenađenje. Jelena je bila bagelovana od TOMLJANOVIC! u Brizbejnu a Bacsinszky igrala odlično u Šenženu.
        Možda je Aleks mogla više, ali to je što je

Comment

• A i muski deo nije imao bas povoljan zreb, tako da ni poraz Lajovica i Krajinovica nisu basn eko ogromno iznenadjenje.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Sta se to zuti u Melburnu gradu
            dal maslacci, jal kanarinci
            da su maslacci vec bi uveli
            ni kanarinci nisu, davno bi odleteli.
            Zutilo to ti napravi nike
            u zuto ovarba svoje sticenike.
            sigpic

Comment

• Hewitt-ova BH passing dijagonala i dalje sljaka
              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Pouille ima svoje mjesto u prvih 50 do kraja godine...odlicno servira, pogotovo slice...jako dobri osnovni udarci

Gradjen je savrseno za tenis...

Comment

• Top 50 lagano, samo da se docepa rankinga za konstatno igranje na Turu
                  Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Mogao bi fkt imati bolju karijeru od svih silnih pijetlova u vrhu, bas me odusevio...jos u Parizu je igrao predobro...ovo je jos bolje

Comment

• Bravo Lejtone majstore, vidimo se i sledece godine 20. put za redom
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Kveri prokrece protiv Pospisila, i 4. set.
                        Pospisil dobio 6:4 i peti odlucuje.
                        Last edited by jovan; 20-01-15, 11:26.
                        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Monfa se nalozio i ide preokret,brzo na live...
                          Originally posted by Casiraghi
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                            Monfa se nalozio i ide preokret,brzo na live...
                            Izgleda da ce tako i biti ... gle sada kada ga ureknem
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• kakva dva reterna, nevjerovatno...idemo po pobjedu majstore

Comment

• Kveri napravio duplu na mec lopti, Vasek prosao dalje posle 5 setova

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X