Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakvo klanje Souse i Gofana, bukvalno u poen
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Denis Kudla lako preko Sele do prvog ATP 1/2 i mesta u Top 80

A Iznera gledamo uz Dzankica, ne moze bolje
      Last edited by ClayWarrior; 31-07-15, 20:29.

sigpic

Comment

• Ocekivan 13. gem bez brejk lopti u setu, Dzon ni sinoc protiv Stepaneka osim servis vinera kojih je bilo 50 nije uradio bog zna sta. Ipak, Berankis je naravno prvi pogresio i to je bilo dovoljno za set

sigpic

Comment

• Steta,odlican set je odigrao Berankis ali eto jedan promasen volej je presudio.Bas je tesko vracati ove bombe,Stepanek je sinoc mnogo bolje riternirao a opet je izgubio mec.

Comment

• Mora da ostane miran jer ce dobiti sanse, mada ih sigurno psihicki ubijaju servis vineri na brejk lopte, posebno kad im opali kik koji ih skoro preskoci. Odvede li nekako mec u treci mogao bi biti i favorit, koleno je Iznera zezalo i sinoc i polovinom drugog seta jedva i da se kretao

sigpic

Comment

• Napravice break Isner dobice 6-4
              Hard work beats talent when talent doesn't work hard!

Comment

• Zatajao je prvi servis a i procenat na drugi je los i avtomatski sledi break...

Comment

• Ocekivano,nije iskoristio 2 brejk lopte na 2 druga servisa Iznera i to je to.Steta sto Radek nije sredio Iznera kada je vec imao sanse,kako igra Berankis i ko je jos sve ostao na turniru mogao je i da ga osvoji.

Comment

• Pomoglo bi i da ga je Radek odveo u treci set, a imao je 4-2 i 15-40 na servis Iznera.. onda je ovaj kao od sale ispalio 4 servis vinera, spasio gem i odmah posle vratio brejk

sigpic

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
                      Ocekivano,nije iskoristio 2 brejk lopte na 2 druga servisa Iznera i to je to.Steta sto Radek nije sredio Iznera kada je vec imao sanse,kako igra Berankis i ko je jos sve ostao na turniru mogao je i da ga osvoji.
                      Pospisil je jako dobar ja mislim da on moze zaustaviti isner samo da pobedi ovog nezogdnok kiprana bagdatisa jer on ume da pomesa racun svima ako mu je dan Mada i ovaj Muller je dobar Ipak mislim da Isner nema lak put do trofeja

Comment

• Vasek je sinoc jedva zavrsio mec na nogama, ako se nije oporavio nece to ici lako

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                          Vasek je sinoc jedva zavrsio mec na nogama, ako se nije oporavio nece to ici lako
                          Kako god bice bar jos najmajne 2 zanimliva meca Eventualno 1/2 finale Muller - Pospisil i pobjednik ovog duela u finalu so Isnera Pa i kod kuce igra amerikanac nek uzme taj trofej zbog navijaca

Comment

• Originally posted by stewanoskipp View Post
                            Pospisil je jako dobar ja mislim da on moze zaustaviti isner samo da pobedi ovog nezogdnok kiprana bagdatisa jer on ume da pomesa racun svima ako mu je dan Mada i ovaj Muller je dobar Ipak mislim da Isner nema lak put do trofeja
                            Nisi me shvatio,ja sam se nadao da Berankis moze da osvoji turnir samo da je ispao Izner koji mu nikako ne lezi.Ne zanima me ko ce da osvoji titulu,za mene se turnir zavrsava veceras ako litvanac ispadne.

Comment

• 4 poena vise od rivala sinoc, 5 veceras, ali sutra bi moglo biti svasta ne bude li servirao na ovom nivou. Ja bih voleo njega i Mulera u finalu, pa sta bude

A sa Zilom mi se nikako ne da, u prvom kolu pomeren sa centralnog zbog kise, u drugom kolu igrao na manjem terenu gde se jedva nesto vidi a to isto mi ne gine i veceras

sigpic

Comment

• Vasek ocigledno ne moze vise, a Muler igra sjajno na svoj servis, samo jos neki brejk nekako da padne

sigpic

Comment

Working...
                                X