Kakvo klanje Souse i Gofana, bukvalno u poen
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2015. godina
Collapse
X
-
Denis Kudla lako preko Sele do prvog ATP 1/2 i mesta u Top 80
A Iznera gledamo uz Dzankica, ne moze boljeLast edited by ClayWarrior; 31-07-15, 20:29.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Mora da ostane miran jer ce dobiti sanse, mada ih sigurno psihicki ubijaju servis vineri na brejk lopte, posebno kad im opali kik koji ih skoro preskoci. Odvede li nekako mec u treci mogao bi biti i favorit, koleno je Iznera zezalo i sinoc i polovinom drugog seta jedva i da se kretaoPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by DejZ View PostOcekivano,nije iskoristio 2 brejk lopte na 2 druga servisa Iznera i to je to.Steta sto Radek nije sredio Iznera kada je vec imao sanse,kako igra Berankis i ko je jos sve ostao na turniru mogao je i da ga osvoji.Mada i ovaj Muller je dobar
Ipak mislim da Isner nema lak put do trofeja
Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostVasek je sinoc jedva zavrsio mec na nogama, ako se nije oporavio nece to ici lakoEventualno 1/2 finale Muller - Pospisil i pobjednik ovog duela u finalu so Isnera
Pa i kod kuce igra amerikanac nek uzme taj trofej zbog navijaca
Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
-
Originally posted by stewanoskipp View PostPospisil je jako dobar ja mislim da on moze zaustaviti isner samo da pobedi ovog nezogdnok kiprana bagdatisa jer on ume da pomesa racun svima ako mu je danMada i ovaj Muller je dobar
Ipak mislim da Isner nema lak put do trofeja
Comment
-
4 poena vise od rivala sinoc, 5 veceras, ali sutra bi moglo biti svasta ne bude li servirao na ovom nivou. Ja bih voleo njega i Mulera u finalu, pa sta bude
A sa Zilom mi se nikako ne da, u prvom kolu pomeren sa centralnog zbog kise, u drugom kolu igrao na manjem terenu gde se jedva nesto vidi a to isto mi ne gine i vecerasPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment