Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da se vratimo na temu Rublev dobio pozivnicu za Umag napokon neka pametna pozivnica,turnir otvaraju Moya i Norman,stvarno se potrudio novi direktor (Stanov menadžer) još da je dovukao i njega(a kaže da postoji još mala šansa),stvarno bi bio vrhunski turnir za 250-icu

Comment

• Dolazi Monfils u Umag, sad je objavio na tviteru
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Dolazi Monfils u Umag, sad je objavio na tviteru
        Pa da Frankopan je i njegov meneđer,a i di će Monfils,Fognini i Dolgopov propustit Umag,oni su glavni zabavljaći po noćnim klubovima u Umagu

Comment

• Djokovic bez turnira na travi pred W

Mike Dickson ‏@Mike_Dickson_DM
          Spoke with Boris Becker, says Djokovic won't make late entry to Queen's or Halle next week. Practice/exo prior to Wimbledon.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Malo rizicna odluka, ali mislim da je i prosle godine bilo tako.

Comment

• Jeste, ja mislim da on vec 2,3 godine ne igra niti jedan turnir pred W, samo sto je sad prvi put razmak izmedju RG i W 3 nedelje.

sigpic

with experience.

Comment

• Tako je od 2010. kada je poslednji put igrao Kvins
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
                  Bogami meni se taj Zverev i nije nesto svidio,visok je 198 a servis mu je prosjecan odprilike na nivou Bernarda Tomica.Kretanje ok,medjutim kada ga protivnici napadnu dubljim loptama ili odigraju drop sot nastaju veliki problemi.Osnovne udarce nisam uspjeo da "snimim" jer se u razmijenama uglavnom brani ali sigurno je da nisu izrazito dobri jer bih to zapazio na prvi pogled kao u slucaju Rubljeva npr.Ne znam,nema nekih rupa u igri ali i ne "sija" ni u jednom aspektu...sigurno je da ce jos napredovati ali ne vidim sebe kao njegovog fana u buducnosti.
                  Sasa je mnogo mrsav, treba da baci koji kilogram na sebi, a ostale stvari mislim da ce doci kako odmice njegova karijera. I otkud to da se on brani u razmenama? Sasa je napadac po prirodi, probuje sa oba krila da pritisne protivnika i udari mu viner. Izgleda nisi dovoljno gledao Zvereva pa zato ovako govoris.
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Sasa je mnogo mrsav, treba da baci koji kilogram na sebi, a ostale stvari mislim da ce doci kako odmice njegova karijera. I otkud to da se on brani u razmenama? Sasa je napadac po prirodi, probuje sa oba krila da pritisne protivnika i udari mu viner. Izgleda nisi dovoljno gledao Zvereva pa zato ovako govoris.
                    Ma daj kakav napadac po prirodi,napadac je Federer.Nijedan teniser od ovih mladjih generacija nije napadac vec je to tenis kontrolisane agresije cije je osnovno pravilo ipak kako vratiti lopticu i ostati u poenu a na vinere se ide tek iz sigurnih situacija.Rubljev se razlikuje jer je agresivan i hvata lopticu jako rano(klasicna ruska skola koja se nije nista promjenila) ali ni za njega se ne bi moglo reci da je klasican napadac jer tokom meca izadje na mrezu 2 puta.Gledao sam dosta puta Zvereva...

Comment

• Originally posted by DejZ View Post
                      Ma daj kakav napadac po prirodi,napadac je Federer.Nijedan teniser od ovih mladjih generacija nije napadac vec je to tenis kontrolisane agresije cije je osnovno pravilo ipak kako vratiti lopticu i ostati u poenu a na vinere se ide tek iz sigurnih situacija.Rubljev se razlikuje jer je agresivan i hvata lopticu jako rano(klasicna ruska skola koja se nije nista promjenila) ali ni za njega se ne bi moglo reci da je klasican napadac jer tokom meca izadje na mrezu 2 puta.Gledao sam dosta puta Zvereva...
                      Dobro mozda nije onako bas klasican napadac ala Janovica recimo, ali ipak pre svega on je agresivac, i njegova igra se ne bazira na odbranu kako si naveo malopre. Znaci ne juri vinere bas iz svakog udarca, ali zeli da lepo otvori teren i da napadne. Nek bude da je kontrolisani agresivac. Mora da radi na servisu, visak je 198 ako se ne varam, to bi mu trebalo biti glavno oruzje iz snazan forhend i BH dijagonala koju izvodi fantasticno.

Rublev mi se jako svidja kako igra, gledao sam ga protiv Djerea, bas ga odrao iako ovaj igrao sjajnu defanzivu. BH paralela zvoni, kako hvata taj udarac... Samo i on mora da baci koji kilogram, preslab je i nema snagu za tri dugacka seta recimo. Ali on je veoma mlad, docice to s vremenom.
                      OVAKO

Comment

• Rafa je tužan, ograničen na servis. Njega loptice napadaju ima više misshit FH nego običnih.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                          Rafa je tužan, ograničen na servis. Njega loptice napadaju ima više misshit FH nego običnih.
                          Sta lupetas, predvidjaju mu neki finale W-a ove sezone.
                          OVAKO

Comment

• Nije vratio u polje servis debelom.

Comment

• Fantastican mec

Comment

• Dobro Rafa udara Fh,svaki treci u teren

Comment

Working...
                                X