Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Saša se vratio u meč, ajmo polako
    1. Andrey Rublev
    2. Thanasi Kokkinakis
    3. Alexander Zverev
    4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Bravo majstore
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Comment

• Виктор у четврт финалу, 45 бодова, опа!!!
        sigpic

Comment

• Ni Viktor ne valja?

Bravo Vico na pobedi, treskaj redom te mlade nade, nisu ti dorasli.

Comment

• Zverev je za Troicki izmislio tenis. Mali treba samo da se sredi malo u glavi i bice sve ok.
            OVAKO

Comment

• I Borna je Stefi...
              Da sredi glavu... ako cemo tako Viktor kad sredi i ako sredi nesto eto ga u top 10.

Comment

• Poenta je u tome sto Troicki ne moze nista da sredi, nema on nikakvu igru za da uradi nesto znacajnije. Sasa je strasno talentovan, posedjuje sve udarce, samo treba da se izbrusi na pravi nacin. Borna ima te balkanske manire kod sebi, ali ne sumnjam da ce biti strasan igrac u buducnosti.
                Last edited by Stefan-kobe; 10-06-15, 22:43.
                OVAKO

Comment

• Poenta je Stefi da je Viktor bio 12 na svetu, cekamo Sasu da vidimo... ne kazem da nece... ali tako ste pricali i za Janovica, Nika...
                  Pricamo Stefi nista licno.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                    Zverev je za Troicki izmislio tenis. Mali treba samo da se sredi malo u glavi i bice sve ok.
                    Nisi li ti onaj isti Stefan kome pozicija na ATP listi beše merilo kvaliteta u slučaju Krajinović vs Gofan? Ili menjaš kriterijume od slučaja do slučaja pa je za ovu priliku 84 bolje od 24.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                      Nisi li ti onaj isti Stefan kome pozicija na ATP listi beše merilo kvaliteta u slučaju Krajinović vs Gofan? Ili menjaš kriterijume od slučaja do slučaja pa je za ovu priliku 84 bolje od 24.
                      Ne kapiras me. Sasa je mnogo mlad, zato je i 84, ali bice on jednog dana u prvi 10, tu nema sumnje. Troicki je trenutno bolji jer je iskusan, konstantniji od njega... Ali ja sam govorio oko tenisko znanje i teniske udarce, tu je Sasa izmislio tenis za Viktora, iako je mnogo mladji od njega. Troicki nema niti jedan dobar udarac osim pristojnog servisa, on gura loptu u polju i sa FH i sa BH strane, dok Sasa razbija sa oba krila.
                      OVAKO

Comment

• Sasa Zverev je potencijal za top 5, Troicki je solidan, prosječan ATP igrač, nešto ala Baustista-Agut.

Nadal danas u pola 4, Čilić iza njega, treba pogledati obojicu kako stoje na travi.
                        1. Andrey Rublev
                        2. Thanasi Kokkinakis
                        3. Alexander Zverev
                        4. Ernesto Escobedo

Comment

• Bogami meni se taj Zverev i nije nesto svidio,visok je 198 a servis mu je prosjecan odprilike na nivou Bernarda Tomica.Kretanje ok,medjutim kada ga protivnici napadnu dubljim loptama ili odigraju drop sot nastaju veliki problemi.Osnovne udarce nisam uspjeo da "snimim" jer se u razmijenama uglavnom brani ali sigurno je da nisu izrazito dobri jer bih to zapazio na prvi pogled kao u slucaju Rubljeva npr.Ne znam,nema nekih rupa u igri ali i ne "sija" ni u jednom aspektu...sigurno je da ce jos napredovati ali ne vidim sebe kao njegovog fana u buducnosti.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Ne kapiras me. Sasa je mnogo mlad, zato je i 84, ali bice on jednog dana u prvi 10, tu nema sumnje. Troicki je trenutno bolji jer je iskusan, konstantniji od njega... Ali ja sam govorio oko tenisko znanje i teniske udarce, tu je Sasa izmislio tenis za Viktora, iako je mnogo mladji od njega. Troicki nema niti jedan dobar udarac osim pristojnog servisa, on gura loptu u polju i sa FH i sa BH strane, dok Sasa razbija sa oba krila.
                            Koristiš se retorikom političara pričajući priču bez odgovora na konkretno pitanje. Bio sam vrlo jasan u postu sa upitom zašto menjaš kriterijume. Ukoliko je ATP lista po tebi oslikavala kvalitet Gofana zašto to ne bi onda bio slučaj i kod Troickog. Uzgred Sašu uredno pratim bez da to razglašavam na sva zvona. Verujem da će kada ojača i odradi nadgradnju svoje tehnike možda biti igrač za velika dela. Viktora podcenjivački ocenjuješ a on beše stigao do br. 12 i to mu niko nije poklonio. Ima odličan servis, isti takav bh i kretanje. Fh mu je uvek bio slaba tačka ali je zato veliki borac što je pokazao svojim neverovatnim povratkom nakon neopravdane suspenzije.
                            Last edited by pecaros; 11-06-15, 11:11.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                              Poenta je Stefi da je Viktor bio 12 na svetu, cekamo Sasu da vidimo... ne kazem da nece... ali tako ste pricali i za Janovica, Nika...
                              Pricamo Stefi nista licno.
                              Kad već spominješ što nije i Janović bio 12 ili 13. posle Wimbledona 2013

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
                                Kad već spominješ što nije i Janović bio 12 ili 13. posle Wimbledona 2013
                                Dobar je Janowicz,u odnosu na Lopeza
                                Gledao sam ga skoro protiv Beckera i nije mi bilo jasno kako taj covjek zaluta na 12. poziciju.
                                Imao je 6/7 penala koji su padali na po servis polja,nije znao forhendom winner od njih da napravi.Bekhend mu je prica za sebe

Comment

Working...
                                X