Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Aha, osvojice ga, malo sutra. Covjek ne moze na sljaci da osvoji titulu, ne pa na travi gde se raspada vec 3 godine za redom.
    Ali nek igra, trebaju mecevi.
    Baš tako. Trebaju mu mečevi, pobede ali svakako ima strašno težak žreb. Rosol v 2.kolu, onda Tomič i Kohlshreiber. Rafi občino treba puno mečeva, da se navikne na travu i da dobije neki pravi osječaj za igru.
    Najviše me brine njegov return na trevi. Več nekoliko godina ne nađe nikakav feeling na returnu. U toku mečeva pokušava sve moguče variante- da stoji bliže osnovnoj liniji na returnu, pa da se opet vrati 4 metra iza osnovne linije ali nikako da ide. Kada se sjetim njegova dva meča sa Rosolom na travi Rafa u oba meča na W nije uspio da odbije jedan jebeni servis Rosola. Pa da Rafa u poslednje vrijeme reternira na travi gore ne Isner ili Karlovič. Kad se sjetim kako je samo Rafa reternirao 2008 kad je dobim Rogera u finalu. Gde su ta vremena.

Comment

• OOP za Stutgart, Krajinovic igra poslednje kolo kvalifikacija, a Troicki igra protiv Corica

http://www.atpworldtour.com/posting/2015/321/op.pdf
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Kakav zreb za Nadala, taman da odma izgubi.
        Kako li ce to izgledati na travi, strah me i da pomislim.
        A, mozda iznenadi?

Comment

• Ide Borna po Wimbledon

Comment

• Moracu da odem u Stutgart da odgledam jednom i turnir koji nije na sljaci, posebno sto bi samo morala da platim karte i nista vise

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Misli li stati kiša u Stuttgartu

Nadal bi mogao iznenaditi na travi, mislim da mu je Wimbledon primarni cilj ove godine.
              1. Andrey Rublev
              2. Thanasi Kokkinakis
              3. Alexander Zverev
              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Виктор против Борне, данас има да се тресемо и уживамо....
                Last edited by Žika; 08-06-15, 13:57.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                  Виктор против Борне, данас има да се тресемо и уживамо....
                  Ma nema tu ništ od uživanja pročitaj samo članak od shminke,a i jučer objavi sliku na instagramu kako mu je gotov odmor,eto kolko je ozbiljno Borna shvatil travu,i još par slika s nekom obdarenom plavušom (jbt mislil sam da je pametniji malo pa neće padat na sponzuruše,al eto mladost ludost valjda ) uglavnom ja sam morao uzeo 1,55 kvotu na Viktora čini se ko veliki zicer

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                    Misli li stati kiša u Stuttgartu

Nadal bi mogao iznenaditi na travi, mislim da mu je Wimbledon primarni cilj ove godine.
                    Ma osvaja Rafa Wimbledon,nema ko tu da ga ugrozi,Fed vec 34 godine,Mareju je ove godine Wimb poslednja rupa na svirali,Novak je emotivno ispacen od poraza na RG,Wawa je ispunio kvotu dobrih meceva do RG naredne godine,sve ukazuje na to da ce Rafa pjeske do titule

Comment

• Zverev dobio Matu Pavića za protivnika u 1 kolu,već vidim kako će ga iznervirat,taj Pavić igra od trave do trave,prošle godine je upao na sva 3 travnata turnira u glavni ždrijeb pa evo opet i ove godine,šteta njegova što na ostalim podlogama nemože vezati nigdje 2,3 pobjede,pa čak ni na futuresima šteta što vjerovatno neće biti streama,bude zanimljiv meč

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
                        Ma nema tu ništ od uživanja pročitaj samo članak od shminke,a i jučer objavi sliku na instagramu kako mu je gotov odmor,eto kolko je ozbiljno Borna shvatil travu,i još par slika s nekom obdarenom plavušom (jbt mislil sam da je pametniji malo pa neće padat na sponzuruše,al eto mladost ludost valjda ) uglavnom ja sam morao uzeo 1,55 kvotu na Viktora čini se ko veliki zicer
                        Čak je i mene iznenadio,uzeo je čak 2 gema

Comment

• нисам ти веровао...
                          sigpic

Comment

• Trava jednostavno nije za tenis.Gledao sam juce malo Haasea i Kavcica,kako su se kretali mislio sam da gledam senior tour,loptice su vise gurali nego udarali.Wimbledon odrzava ovu lakrdiju od podloge jos u zivotu,inace bi davno nestala.Sreca pa sezona trave kratko traje;)

Comment

• Rafa igra parove sa Felijem u stilu Hewitta sa kapom naopačke

Comment

• I bas su odlicni, dobar mec.
                                Evo BH ritern viner za Nadala, otisli su vec na 5-2 u drugom setu.
                                Last edited by Stefan-kobe; 09-06-15, 15:39.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X