Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Andrej je dobio Nieminena u Zenevi i sada ide na Marina. Kakav je Marin trenutno, ne bi me cudilo da i njega savata klinja
    Inace postao je jedini klinac sa 17 godina i manje koji je napravio 5 pobeda ili vise iste godine na razlicitim turnirima jos od Nadala 2004.
    Da ga ne ureknem samo ...
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Pocinje uskoro mec Sousa-Souza, koliko sam shvatila sudija ce govoriti nacionalnost, da bi se znalo tacno znalo koji igrac je uzeo gem
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Nice, France
        17-23.05.2015
        Prize Money: € 439,405
        Clay

kostur:

--------------------------------------------------------------------------------------------

Geneva, Switzerland
        17-23. 05.2015
        Clay
        $ 439,405

Kostur:
        Last edited by Žika; 19-05-15, 09:47.
        sigpic

Comment

• Kokinakis se povukao iz Nice, Tiafo igra protiv Dakvorta

Comment

• Kakav poen Tiafoa za set loptu a potom greška Dakvorta, 7-5 u tajbrejku za Frensisa

Comment

• Americki tenis ce biti u krizi sve dok im igraci ne pocnu igrati van Amerike.

Comment

• Lajović se plasirao u drugo kolo Nice, pobedom nad Sokom sa 5:7, 7:5, 6:1.
                Sledeci rival je Spanac Busta.
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Odlican je Rublev,steta za drugi set.
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Jbt prvi put da mi je skoro došlo žao što nije izgubio Marin,odličan je mali Rublev,nije baš ni Čilić tolko loš ko inače,iako je imao par svojih briljatnih poteza,pogotovo u TB,koje valjda nebi ni amater odigrao

Comment

• Bravo za Rubleva, ovo je Marin izvukao na "misice"
                      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Kirios predao Thiemu, ne znam koji je razlog.
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Nakon odustajanja Simona lepa prilika da Ćorić uđe u polufinale.

Comment

• Jedan od najsretnijih igrača ikad

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Kirios predao Thiemu, ne znam koji je razlog.
                              Povreda lakta

http://www.abc.net.au/news/2015-05-2...h-open/6485560
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Kirgiosa boli lakat za Nicu

Comment

Working...
                                X