Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2015. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja kad sam govorio nakon Wimbledona da je Kirgios jedan obican smijesnik, neki od vas su me kritikovali. Covjek nema stav na pravog sportista, odnosno nema pravilan govor tijela. Vidi on je pobjedio Nadala i nakon toga se skroz usro, poleteo u oblake, poceo da spamira na Twitteru itd itd... Jebes ga brate, tako se ne postaje igrac.

Isto i Borna poceo da se glupira u zadnje vreme, poceo da leti u oblake, da daje izjave da je za top 15, ovo ono, ne moze to tako. CW, juce je Borna bio blago receno katastrofalan, imao bar 10ak loptica kojih je udrio ramom reketa, kasnio na vecinom udarca i drao se na svaki poen: NEMOGUUUUUUU. Ako ne moze sa Pablito onda sa koga ce moci? Da dodje Nadal sa top spinovima pa mozda se moci...
    Mora ozbiljnije da shvati neke stvari i sve ce biti ok.

Shminka, Delpov BH je bas delovao ok.
    OVAKO

Comment

• Ja mislim da ipak treba biti malo blazi prema svim tim klincima i novim nadama svetskog tenisa, posto su oni pod ogromnim pritiskom, njih mediji bas unistavaju, prate svaki korak, svaku pobedu velicaju, dizu u nebesa, proglasavaju ih novim vladarima tenisa, no.1, slem samiponima, a posle svakog poraza ih ubiju.
      Oni moraju da budu izuzetno psihicki jaki i da imaju jak tim oko sebe, a ipak su deca od 17, 18 godina.
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• I Nadal je bio djete
        Salu na stranu, tacno je to sto je napisala Bojana, ali kad mogu neke klince da rade krvavo na 17-18 godina i da cute i da igraju onda mogu i ovi. Ne smeta mi sto je Borna izgubio juce, smeta mi negovo ponasanje. Jod u drugom gemu poceo da se svadja sa sudijom zbog jedne sumnjive lopte, pa nakon toga kad je usralo 2-3 puta Bustu poceo da urla i psova kao ludjak. I sve je to uticalo da se raspadne u drugom setu i da ga prelako izgubi, a bio je bolji u jednom trenutku.
        OVAKO

Comment

• @NI
          evo kad sam već spomenuo ima i kratka snimka na youtubu https://www.youtube.com/watch?v=lbEzF3y6bUk

A nebi me baš iznenadilo ni da je i NI iz dalmacije,kad toliko puno zna o bivšim tenisačima,taman da se okupimo svi skupa prek ljeta,bude nas dosta

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
            Vica bre to peske
            Sta pise ljudi za Viktora, peske

Comment

• Originally posted by Mario Ancic View Post
              @NI
              evo kad sam već spomenuo ima i kratka snimka na youtubu https://www.youtube.com/watch?v=lbEzF3y6bUk

A nebi me baš iznenadilo ni da je i NI iz dalmacije,kad toliko puno zna o bivšim tenisačima,taman da se okupimo svi skupa prek ljeta,bude nas dosta
              Interesantan je snimak Ancica. Mislim da ga je Kadevil necim iznerevirao, da mu je nesto dobacio. Ancic je na kraju meca bio opusten i pukao mu film.

Sto se predloga tice, ako bude prilike, jako rado.

Comment

• P. Andujar
                vs
                V. Troicki
                Jan 14, 1:30 AM (ET) 2nd Round
                Last edited by salinjo90; 13-01-15, 20:47.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  Jbg., on do pre par godina nije znao da sklopi krstenu recenicu na engleskom, nije ni cudo sto je cutao 2004.

Ali ne mozes da poredis Nadala sa ovim klincima, on je imao Tonija koji je sve to strogo kontrolisao.
                  bojana sto si zlocko

Comment

• ја реко да Виктор нема шансе са Клижаном и десило се, сада ћу исто да кажем да нема шансе са Анђуром... можда потраје?
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                      ја реко да Виктор нема шансе са Клижаном и десило се, сада ћу исто да кажем да нема шансе са Анђуром... можда потраје?
                      ce potraje do tomica,a onda nazalost ispada

Comment

• Da dobije Gofana?Nema sanse..
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• ле ле, колико би то бодова пало? и ових 32 бода су као кућа за њега, за више мора по челинџерима да шљака, али тамо нема пара....
                          sigpic

Comment

• I bolje za njega da igra celendzere,a ne masterse gde moze proci samo jedno kolo...
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Viktor ima potencijala,a i snage za masterse,naročito će se videti na šljaci.Proći će on do SF.Videćete. U polufinalu Vića će protiv Šardija,a Depo potiv Benetoa.
                              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Виктор је дефанзиван и лови учеснике који су дошли одприлике реда ради, муком добија и ове са двестотог места, али искусан је и уметнички скупља бодове...

Андерсон доби сет кроз иглене уши...али у другом 6/1..разваљотка!

пс: Томи Робредо се повредио? /ух што ми жао, не могу очима да га видим/
                                Last edited by Žika; 14-01-15, 00:58.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X