Ja kad sam govorio nakon Wimbledona da je Kirgios jedan obican smijesnik, neki od vas su me kritikovali.
Covjek nema stav na pravog sportista, odnosno nema pravilan govor tijela. Vidi on je pobjedio Nadala i nakon toga se skroz usro, poleteo u oblake, poceo da spamira na Twitteru itd itd... Jebes ga brate, tako se ne postaje igrac.
Isto i Borna poceo da se glupira u zadnje vreme, poceo da leti u oblake, da daje izjave da je za top 15, ovo ono, ne moze to tako. CW, juce je Borna bio blago receno katastrofalan, imao bar 10ak loptica kojih je udrio ramom reketa, kasnio na vecinom udarca i drao se na svaki poen: NEMOGUUUUUUU. Ako ne moze sa Pablito onda sa koga ce moci? Da dodje Nadal sa top spinovima pa mozda se moci...
Mora ozbiljnije da shvati neke stvari i sve ce biti ok.
Shminka, Delpov BH je bas delovao ok.

Isto i Borna poceo da se glupira u zadnje vreme, poceo da leti u oblake, da daje izjave da je za top 15, ovo ono, ne moze to tako. CW, juce je Borna bio blago receno katastrofalan, imao bar 10ak loptica kojih je udrio ramom reketa, kasnio na vecinom udarca i drao se na svaki poen: NEMOGUUUUUUU. Ako ne moze sa Pablito onda sa koga ce moci? Da dodje Nadal sa top spinovima pa mozda se moci...
Mora ozbiljnije da shvati neke stvari i sve ce biti ok.
Shminka, Delpov BH je bas delovao ok.
Comment