Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostJedna od najboljih ako ne i najbolja epizoda WDa. Kako me Guverner nervira pa to nije normalno, prava ona ljiga, slajm. Sklone li Derila razmislicu o daljem gledanju, on mi je ubjedljivo najjaci likI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Kad ste ga vec pomenuli
Al Swearengen je najbolji lik kojeg sam gledao u nekoj seriji.Ian McShane Kakav glumac,kakav lik,kakva gluma
A Deadwood je j*beno dobra serija! Meni jedna od najmilijih...gledao je 2 puta Kakvih samo likova ima...dijalozi..gluma..objasnjava serija.Al-ovi monolozi su perfekcija!
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostKakvo finale druge sezone Homeland-a!!!http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostSedma sezona Dextera pokidala, iako sam bio skeptican do neke sedme,osme epizode
Ko ce sad docekati osmu?СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА
Comment
-
Originally posted by Bendtner View PostDobra serija a? Bas sam sinoc poceo da je gledam,od prve sezone i prve epizode,vidim da ima 7. sezona za sad,tako da je zimnica spremna"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Ja nisam neki ljubitelj serija (poslednja za kojom sam ludeo bile je jos Prison Break ) ), a redovno pratim jedino Big Bang Theory, ali sam na osnovu komentara odavde krenuo da gledam Dextera (ostale mi jos 2 epizode da zavrsim prvu sezonu) i moram reci da sam prijatno iznenadjen serijom, poceo sam i Walking Dad, Homeland, Shameless, Revenge i ubacicu jos neku verovatno
Na pocetku sam sa svim ovim ali planiram polako da gledam sve, a ne bih da zapucam sa jednom serijom, tad necu moci da se kontrolisem
Ako neko zna jos neku dobru seriju nek javisigpic
Comment
Comment