navukao sam se na GoT kao mala devojcica... Syrio Forel ftw
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odgledana peta epizoda Homeland-a... Gluma rastura! Svaka im cast!
Ocekivao sam ovakav obrt, mada...
Spoilersam mislio da ce ono dvoje klinaca doziveti neku saobracajku i da ce mala poginuti, samim tim bi Brodi bio resen da zaista sredi Voldena. Mada i ovako ima sada keca u rukavu da ga spreci da se kandiduje za predsednika!
Comment
-
Originally posted by gagablues View PostJel neko gleda novi Supernatural? Mislim da bi ovo mogla biti najlošija sezona, možda i poslednja. Kao da polako ostaju bez ideja.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostJa pratim Supernatural godinama i moram priznati da je nakon 5. sezone pocela da pada(makar ja tako mislim).Prvih 5 sezona je serija fantasticna.Prica,humor...ma sve.I u 6. sezoni je bilo jakih momenata ali je prica oslabila.Sedma sezona mi je bila bas bezveze.Jedino je Bobby i ono sa njim vadio stvar.A ova osma je za sad bas slaba.I dalje je pratim samo da bi je odgledao do kraja..makar zbog stare slave.Last edited by zusz; 04-11-12, 14:23.
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostJel gleda neko Fringe petu sezonu? Ja pogledao prve 2 epizode i prilicno su me razocarale, deluje mi da su odjednom previse skrenuli sa teme...
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostJa pratim 5.sezonu,koliko su skretali u prve 4.sezone ovo je mila majka,sada znas o cemu se radi i sta hoce.Gledao bih kakva god da je sezona ali nakon sto su poceli nalaziti one kasete plana(ne znam da li si dotle stigao),tada mi je postalo zanimljivosigpic
Comment
Comment