Pravda za Remziku
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostLjubav je cudo
SpoilerNe moze jedan ispad da baci sijenku na sve badass momente kapetanaArise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Ма дебилни енглези и амери морају да засеру сваку другу серију овако, на исту фору...
Наставићу да гледам наравно ал' оно...
SpoilerХАХАХАХХАХАХАХХА АЛ ИХ ПРЕКЛА ОВА ЕН БОЛЕСНА ЦРВЕНАLast edited by Урош94; 27-06-16, 03:20.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
GOT
SpoilerNajbolja epizoda u ovoj sezoni, a sigurno jedan od najboljih u seriji.
Sersej je ih sve zaj**ala, ja sam bio presrecan kad su svi otisli u ku**c. Mada vec kod poslednje scene kad seda za tron sam je zamrzeo, opet.
Ona mala Mormont dominira, jedna od jacih likova koja se pojavilo u seriji , kako popljuva one kuce.
Sve one teorije o Jonu, da je sin Lijane i Regara su istinite, ocekivano.
Tomen samo potvrdio da je sisa.Last edited by Scouser; 27-06-16, 10:43.
Comment
-
U GoT-u sve po planu, bez iznenadjenja. Ipak, najbolja epizoda u poslednje 2-3 sezone, sto i nije bilo tesko. Makar je muzika pokidala.
Zanimljivo da je Dorn postao zanimljiv tek kada je
SpoilerBaba dosla u Dorn i isprozivala one slepice. I Varys da kaze fire and blood
Inace je svinjarija napravljena sa Dornom u seriji, nidje veze.Last edited by s_hyperion; 27-06-16, 13:18.
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostSpoilerJest da je malo kasno, al sad sam naletio na sliku.
Odlicna epizoda GoT, nemam nikakve zamerke.Cak ni deo sa Semom mi nije bio uopste zameran.
Kill list
SpoilerSercei
High Sparrow
Walder Frey
Ser Alister
Roose Bolton
Mountain
Olly
Tommen Baratheon
Sansa
Malo je nedoradjena lista, a nije da nema kandidata za ulazak u tu listu.Cekamo desavanja u sedmoj sezoni, pa mozda tu nekog ubacim.
Comment
-
Kad smo kod omrazenih likova koji su preminuli u prethodnim sezonama i zbog kojih mi je drago sto se to desilo
SpoilerViserys
Mirri Maz Duur
Pyat Pree
Kraznys
Catelyn Stark
Joffrey Baratheon
Lysa Arryn
Styr
VI sezona
SpoilerHigh Sparrow
Walder Frey
Ser Alister
Roose Bolton
Olly
Tommen Baratheon
Ova druga lista su likovi zbog kojih mi je bilo krivo sto su poginuli.
SpoilerSyrio Forel
Ned Stark
Drogo
Jeor Mormont
Robb Stark
Oberyn Martell
Ygritte
Tywin Lannister
Mance Rayder
Stannis Baratheon
Three-Eyed Raven
Leaf
Hodor
Brother Ray
Jbt, tek sad izvalih da nijedan lik kojeg nisam gotivio nije bio ubijen u petoj sezoni, a sada ih ima sest komada ako sam dobro izbrojao.Ostale koje nisam naveo za sada sam ravnodusan.
Comment
-
SpoilerAko znam, mala prica, drzi govoranciju, a cini mi se treba joj opalit' samarcinu i poslat' u sobu da se igra su lutkama. Bjezi mala casti ti, ne peglaj. Pusti ljude neka pricaju, ja kad sam bio mali nisam sjedio za stolom sa odraslima.sigpic
Comment
Comment