Taj HBO pre svega zaradjuje od pretplata "sabskrajbova" a Vinil u proseku gleda nešto više od pola miliona(Amerika) što je malo u odnosu na druge serije
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by saburo sakai; 23-06-16, 12:36."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
-
Da se zapitam kako je sama premijera imala malu gledanost pored takvih imena koja stoje iza serije.Izgubio sam veru u HBO sto se tice kvalitetnih serija.Verovao sam pre par meseci da to mogu da budu Vinyl i Westworld, sada cu sa ovom drugom serijom da budem malo oprezniji.Sve mi vise deluje da padaju nisko kao MTV, ciljaju na kvantitet a ne kvalitet.Poslednjih godinu ipo dana poprilicno lutaju.
Comment
-
Da,bas se pitam sta bi masa pre gledala,Hanibala koji tamani robote u luna parku ili Alis Kupera"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Ako sam se negde slatko ismejao u ovoj sezoni, tacnije kada bih morao da biram najsmesnije scene, onda su to definitivno Tormundovi pogledi upuceni Brijeni.
A najveca dominacija mi je ubedljivo kada Tirion skida okove zmajevima. Patuljak dominira.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Originally posted by saburo sakai View PostDa,bas se pitam sta bi masa pre gledala,Hanibala koji tamani robote u luna parku ili Alis Kupera
Comment
-
Ricma ne znam zasto mislis da su se nesto menjali,oni su radili kolko vidim do sad sve i svasta i komedije i tzv "procedural",drame,maltene sve
Mislim,ne kontam kako mislis da nateras nekog ko slusa Bibera,Dzastina,Karleusu da gleda tako nesto
Druga stvar,znam kolko ljudi koji bi pre pogledali kakav dokumentarac ili prosto koncert nego neku serijuLast edited by saburo sakai; 24-06-16, 12:04."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment